Tesla heeft een sociaal platform gelanceerd en sluit zijn forums

Tesla heeft een soort nieuw sociaal platform op haar website gelanceerd met als doel merkeigenaren en hun fans te laten weten ”[t]Onderneem actie namens Tesla en zet in op schonere energie. “De nieuwe microsite – genaamd” Tesla Engagement Platform “- bevat al informatie over hoe inwoners van Nebraska kunnen helpen bij het ondersteunen van de push van het bedrijf om directe verkoop en diensten in de staat mogelijk te maken, aanstaande evenementen voor eigenaren en fondsenwervers voor rampenbestrijding in Texas na een recente storm winter.

“Engage Tesla is een nieuw platform voor zowel het Tesla Public Policy-team als de Tesla-eigenaarsclubs”, Geplaatst op de nieuwe minisite gelezen​ “Het doel is om een ​​digitale thuisbasis te creëren voor al onze bedrijven, zodat leden van de Tesla-gemeenschap gemakkelijk kunnen zien wat ons bezighoudt, gerichte acties kunnen ondernemen en op de hoogte blijven.”

Ondertussen sluit Tesla ook het oude gedeelte Forums op zijn website. Hoewel er nu veel Tesla-gerelateerde forums online zijn, was het prikbord van Tesla een van de eerste plaatsen waar geïnteresseerde eigenaren en kopers samen konden komen om de goede en slechte eigenschappen van de producten van het bedrijf te bespreken. Het was ook zonder toezicht, wat leidde tot constante problemen met spam en trollen.

Tesla-prikborden dienen vandaag nog steeds dat doel, maar deze week verscheen bovenaan een bericht met de mededeling dat de forums vanaf 15 maart alleen-lezen zullen zijn. “Bezoek eng.tesla.com” om het gesprek met de Tesla-gemeenschap voort te zetten “, zo luidde de mededeling.”

Het Tesla Engagement-platform lijkt een poging te zijn om het sterke enthousiasme van de supporters van het bedrijf te benutten door een deel van het werk dat ze al aan het doen waren, alleen te richten. Bijvoorbeeld de Tesla Owners Club in Silicon Valley Hij had al $ 10.000 ingezameld om de gemeenschap van Del Valley, Texas te steunen, Die het gebied omringt waarin de nieuwe fabriek van het bedrijf wordt gebouwd. Tesla-eigenaren hebben hun regeringen lange tijd onder druk gezet om een ​​groen energiebeleid te voeren.

READ  Halo Infinite Release geplaagd door 343 Industries

Maar er was nooit een directe feedbacklus met het beleidsteam van het bedrijf, zoals beloofd met de nieuwe microsite. De nieuwe site maakt het ook gemakkelijk voor mensen om lid te worden van lokale eigenaarsclubs en om aankomende evenementen te bekijken. Het volgt ook de recente inspanningen van Tesla om hardcore supporters dieper in de kudde te brengen, zoals toen het bedrijf begon met het beantwoorden van vragen van aandeelhouders uit de detailhandel over zijn inkomstenoproepen.

Omdat het een “interactieplatform” is, is er ook een reactiesysteem, waarmee een aantal gebruikers al hun ideeën voor verbeteringen hebben gedeeld. Sommigen willen een betere directe lijn met de klantenservice van het bedrijf, die er vaak kritiek op heeft. Maar een van de meest populaire suggesties tot nu toe is Bewaar oude forumsOf vervang in ieder geval het prikbord door iets soortgelijks – maar gemodereerd – op de nieuwe site.

“Gooi alstublieft geen forums weg. Dit is geen vervanging. De forums (behalve de trollen die erop staan) hebben geleid tot een geïnformeerde discussie om mede-eigenaren te helpen bij het oplossen van problemen”, schreef een gebruiker.

Ondertussen delen gebruikers op de officiële Tesla-forums (en nu officieel gedoemd te mislukken) hun mening over de verrassingsbeslissing. in dit onderwerp

“Welkom aan het einde van de lijn. Je hebt nog precies 13 dagen om berichten en opmerkingen te plaatsen”, luidt het eerste bericht.

Een gebruiker schreef: “Deze deelsite lijkt erg beperkt te zijn, en het is niet voorstelbaar dat dit een geschikt alternatief is.” ‘Waar gaan jullie allemaal heen? Ik voel me alsof een paar jaar geleden mijn golfclub dichtging. Ik streef ernaar om een ​​nieuw huis te vinden.’

READ  Rapport: de CEO van Epic Games is nu de rijkste persoon van North Carolina, na Jim Goodnight te hebben overtroffen
Written By
More from Lesley Curry

King heeft The King of Fighters 15 aangekondigd in hun nieuwste gameplay-trailer

The King wordt onthuld voor de King of Fighters 15. Er is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *