Warriors, de Grizzlies spelen in een beslissende partij om het achtste zaad te beslissen

Het lijkt erop dat we elke dag meer en meer leren over hoe de reguliere seizoensfinales zullen spelen in de NBA. Met nog twee wedstrijden te gaan in het reguliere seizoen, hebben de Warriors een plek veroverd in de Championship Play en zullen ze zondag strijden voor het nummer 8 zaad in een cruciale wedstrijd tegen de Memphis Grizzlies.

De overwinning van zondag zou de Warriors in het achtste zaad van het toernooi plaatsen, aangezien ze waarschijnlijk tegen Los Angeles Lakers nummer 7 zullen spelen, hoewel de Portland Trail Blazers nog steeds een buitenkans hebben om in de playoff-wedstrijd te vallen.

Als de Warriors zondag zouden verliezen, zouden de Grizzlies het achtste zaad nemen en de Warriors het zaad nr. 9. Golden State zou dan het nr. 10 zaad van de San Antonio Spurs opnemen in de eerste ronde van het toernooi in een een- eliminatie wedstrijd. De Warriors geven er duidelijk de voorkeur aan om # 7 / nee te winnen. 8 wedstrijden en doorgaan naar de eerste ronde, in plaats van twee wedstrijden te moeten winnen als nr. 9 zaad.

Verwant: Waarom vond de JTA dat het “voorbestemd” was om een ​​standaardcontract met Dubs te ondertekenen?

de krijgers Ze kunnen uiteindelijk enkele van hun sterren troosten Vrijdag tegen de New Orleans Pelicans, omdat ze te maken hebben met slijtageblessures langs de hele spanwijdte. Coach Steve Kerr en zijn club zullen proberen beide wedstrijden te winnen – maar vergis je niet – het komt allemaal op zondag.

READ  De geannuleerde Fallout Van Buren wordt opnieuw gestyled als een New Vegas-model

Zowel Warriors als Grizzlies zijn beide 37-33 na Memphis Schakel de koningen uit Donderdagavond. Zelfs als de Warriors en Grizzlies met identieke records zouden eindigen in het reguliere seizoen, zou de wedstrijd van zondag de twee teams uit elkaar halen, omdat ze de eerste twee wedstrijden van de seizoensreeks opsplitsten.

Download en abonneer u op de Dubs Talk Podcast

More from Madison Garrett

BioShock 4 lijkt de volgende generatie Unreal Engine 5 te gebruiken

BioShock 4 kan de Unreal Engine 5 gebruiken volgens de nieuwe functionaliteitslijst....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *