Ghostrunner 2 wordt aangekondigd voor PS5, Xbox Series X en pc

505 Games onthuld Gosterner 2 Voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X | S. eerst Gosterner Het werd afgelopen oktober uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch, maar de nieuwe game zal profiteren van de volgende generatie hardware. Van de titel zijn op alle platforms meer dan 600.000 exemplaren verkocht, wat waarschijnlijk een rol zal hebben gespeeld in het groen verlichte vervolg. Naast de nieuwe game, een volgende generatie versie van de eerste Gosterner Hij is ook in de maak. In een advertentie die op Twitter werd gedeeld, onthulden de 505 Games dat het vervolg twee keer zoveel budget zal hebben als het vorige Gosterner.

De aankondiging van 505 Games is te vinden in de onderstaande tweet.

Op dit moment is er erg weinig informatie onthuld over het aanstaande vervolg. De releasedatum werd niet genoemd in het persbericht, maar de volgende generatie versie van de eerste werd genoemd Gosterner Het zal eind 2021 beschikbaar zijn. De upgrade van de volgende generatie is gratis voor degenen die de game al op PS4 of Xbox One hebben gekocht. Voordat de upgrade wordt uitgebracht, hebben bestaande spelers ook een aantal andere updates waar we naar uitkijken. Deze zomer wordt een nieuwe gamemodus, nieuwe pakketten, een nieuw decoratiepakket en meer uitgebracht.

Voor degenen die niet bekend zijn Gosterner, De game is een first-person actieplatformgame die zich afspeelt in een cyberpunkomgeving. Spelers kruipen in de huid van Jack the Ghostrunner en schieten vijanden neer, rennen op de muur, sprongen en meer. De game is afgelopen najaar uitgebracht met sterke recensies, dus degenen die het origineel nog niet hebben gespeeld, willen het misschien bekijken tijdens het ontwikkelen van het vervolg. We hopen dat 505 Games meer informatie over u heeft Gosterner 2 Ergens in de nabije toekomst!

Ben jij een fan van de eerste Gosterner? Ben je van plan om het vervolg op de game na de lancering te bekijken? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om over games te praten!

READ  Dying Light Anniversary Edition voor Xbox One onthuld via winkelvermelding
Written By
More from Vanessa Hale

Nieuwe games van vandaag zijn onder meer GOTY-prijswinnaars

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben vier nieuwe games...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *