Warzone-hacker bevestigt dat nieuwste apparaatverbod het aanmaken van nieuwe accounts verhindert

Warzone-spelers zijn gefrustreerd door het aantal hackers dat ze tegenkomen. Ontwikkelaars proberen de straten op te ruimen met “fraudebestrijding”. Een hacker heeft bevestigd dat hij door zijn recente verbod op geen enkele account kan spelen.

Al een tijdje smeekt de Warzone-gemeenschap Raven Software om iets te doen aan alle cheaters die uitchecken.

De ontwikkelaars voerden regelmatig scans uit om deze accounts te verwijderen, maar spelers klaagden dat dit niets deed. Ze hebben beweerd dat dit alleen is om hackers in staat te stellen nieuwe accounts aan te maken om vals te spelen.

Welnu, het lijkt erop dat de ontwikkelaars hebben geluisterd en het lijkt erop dat hackers niet in staat zullen zijn om verbannen te worden, een nieuw account aan te maken en opnieuw vals te spelen in Warzone.

Activiteit

Warzone-hackers zijn begonnen met het blokkeren van apparaten in de laatste update.

Warzone-hacker zegt dat hij geen nieuwe accounts kan maken

Raven Software verbetert zijn strategie om met hackers om te gaan. Een beetje van de Laatste informatie Stel voor dat hackers die zijn geblokkeerd, geen nieuwe accounts kunnen maken.

Deze TikTok verspreidde zich nadat deze hacker zei: “Ik heb een beetje gehackt”, waarbij hij zijn verboden Warzone-account liet zien.

Betrouwbaar

Anti-cheat hier! #fyp #wijdverbreid # Oh, Heer

♬ origineel geluid – RUSH360

Het lijkt misschien vreemd dat iemand toegeeft vals te spelen, maar deze persoon schept op dat hun accounts al zijn verbannen. Hij zegt dat hij niet kan spelen op accounts waarop hij nog nooit heeft gespeeld, “dus heb ik mijn apparaten geblokkeerd”, zei hij.

READ  CA-examens van mei 2020 geannuleerd; studenten worden opgenomen in de cyclus van november, kondigt ICAI aan

Hij voegt eraan toe dat hij blij is met Activision omdat het makers in staat zal stellen terug te keren naar Warzone. Dit is een geweldige zet voor het ontwikkelingsteam en de spelers nu de straten van Verdansk beginnen op te ruimen.

Met de release van Vanguard is bevestigd dat er een juiste bestelling komt De ingebouwde anti-cheat van Warzone. Voorlopig hopen spelers dat dit het aantal hackers zal verminderen.

More from Madison Garrett

Dit zal uw smartphone verbeteren

Tip 1: Zoek uit wat de meeste ruimte in beslag neemt Voordat...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *