Warzone Intel Guide: The War Room & New Cutscene

Hier is een gids voor de 11e set van Warzone Intel – Outside Influence.

Warzone’s 11e Intel-set is uit en is de meest verwarrende tot nu toe. Twee van de intel-locaties bevinden zich op andere plekken dan de aanwijzingen deze week zeggen. Zorg ervoor dat je deze missies zo snel mogelijk uitvoert, want de dubbele XP geeft je een geweldige score voor het behalen van elk doel.

Houd er rekening mee dat voordat we beginnen, je maar 1 stuk informatie per spel kunt oppikken, dus laad in Plunder-spellen om snelheid tussen de stappen te garanderen. Dit zijn de locaties deze week.

Intel # 1

We beginnen met het zoeken naar het bericht van deze week van Ghost. Je vindt het de bovenste reeks rotsen rondom Quarry, met uitzicht op de werkplaats.

Intel # 2

Nadat we de boodschap van Ghost hebben ontvangen, gaan we op zoek naar informatie van ARM 3-1. Deze komt op de daken van het appartement ten zuidwesten van Superstore. De prompt staat op een rugzak naast een gigantisch geschilderd SOS-bericht.

Intel # 3

Dit stuk is waar dingen een beetje … uit komen. De hint zegt om naar blok 2B in Quarry te gaan, maar de informatie bevindt zich eigenlijk op een computerterminal in blok 2A op het lagere niveau.

Intel # 4

We zullen tijdens deze missie overtollige chemicaliën opsporen. Ga naar het centrum van Superstore om jerrycans met Nova 4-gas te vinden. Maar wees er snel bij, want vijanden zullen in dit gebied rondzwermen.

READ  Samenvatting: Denver steelt Game 3, Jockey zakt 36, Rivers giet in 5
More from Madison Garrett
Game 64: Atletiek in de Red Sox-opstelling en opmerkingen
rij Atletiek (21-43): Aangekondigd worden Opgericht: RHB Paul Blackburn (5-2, 2.31 ERA)...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *