Halo Xbox 360-services verdwijnen in december 2021

Halo-ontwikkelaar 343 Industries heeft aangekondigd in een blogpost dat de overgrote meerderheid van de online services voor de Xbox 360 Halo-games in december 2021, ongeveer een jaar vanaf nu, permanent wordt beƫindigd. Dit omvat voornamelijk multiplayer-services zoals matchmaking en online servers (aangepaste games werken nog steeds), maar sommige andere functies, zoals het delen van bestanden en het aanpassen van spelers, kunnen ook worden uitgeschakeld. Het is belangrijk op te merken dat dit van invloed is op elke Xbox 360-kopie van deze games, inclusief degene die worden gespeeld via achterwaartse compatibiliteit met Xbox One.

De specifieke functies die worden onderbroken, verschillen per game, maar gelukkig heeft 343 Industries een handige grafiek gemaakt die perfect duidelijk maakt wat elke game wel en niet zal hebben nadat de services zijn uitgeschakeld. U kunt hieronder een kijkje nemen:

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16, maandelijkse abonnementen voor $ 1 en meer

Over het algemeen is het jammer om te zien dat de oudere Halo-ervaringen ondersteuning verliezen, maar het is volkomen begrijpelijk gezien het feit dat de meeste van deze games meer dan tien jaar oud zijn. Gelukkig kunnen fans van deze games ze nog steeds spelen met hun volledige pakket aan inhoud in Halo: The Master Chief Collection, die beschikbaar is op Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One-consoles en Windows 10-pc’s voor $ 40. Bovendien kunnen fans van de originele Halo Wars ook de multiplayer van de game spelen met Halo Wars: Definitive Edition. Het is maar goed dat we deze spellen hebben om te spelen terwijl we wachten op Halo Infinite!

READ  New Legacy krijgt in juli een gratis Xbox-videogame

Beƫindig het gevecht

Halo: The Master Chief Collection

Ervaar de volledige geschiedenis van Halo

De Master Chief Collection is een verzameling van elke Halo-shooter uit het pre-Xbox One-tijdperk en biedt ongelooflijke waarde voor een ongelooflijke prijs.

Alle eenheden

Halo Wars: Definitive Edition

Voer het bevel over het verbond en de VN-Veiligheidsraad

De definitieve editie van de originele Halo Wars verhoogt de resolutie en framerate naar moderne standaarden, terwijl het ook stabielere online servers biedt, waardoor het de beste manier is om de game vandaag te ervaren.

We kunnen een commissie verdienen voor aankopen via onze links. Leer meer.

Written By
More from Vanessa Hale

Hoe u in juni 2500 Microsoft Points-beloning kunt claimen op Xbox – Gids

Die tijd is weer gekomen! We vinden het Microsoft Rewards-programma hier bij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *