Warzone-spelers willen een eenvoudige in-game-functie om indringers te vermijden

De Warzone-gemeenschap zit al een tijdje vol met hackers, maar Call of Duty-spelers geloven dat het toevoegen van een in-game ban-functie zal helpen voorkomen dat ze door hackers worden betrapt.

Helaas is hacken geen onbekende in de straten van Verdansk, waar valsspelers allerlei dingen doen zoals: spelletjes verpesten of Het gebruik van niet-opgegroeide huiden.

Ondanks alle klachten is er langzaam wat vooruitgang Gemaakt door de ontwikkelaars om deze cheaters te elimineren.

Terwijl spelers geduldig wachten op integratie Anti-cheat in Vanguard Voor Warzone heeft de community een functie gemaakt om het piraterijprobleem te helpen oplossen.

Treyarch / Activision

Warzone-spelers stellen voor om een ​​in-game ban-functie toe te voegen om hackers tegen te gaan.

Warzone-spelers stellen een in-game verbod voor om indringers te vermijden

Hoewel er geen officiële anti-cheat counter is, is een goede manier voor spelers om uit de buurt van hackers te blijven, ze te blokkeren. Hoewel dit niet de beste manier is om de straten schoon te maken, is het wel de gemakkelijkste methode voor spelers om te gebruiken.

Dit Reddit-bericht van ‘mugs_sgum’ geeft echter aan dat Raven Software een ban-knop in het spel moet toevoegen, zodat spelers er onmiddellijk voor kunnen zorgen dat ze voor de cheater vallen.

Voelt iemand anders zich zo? van CODWarzone

Momenteel moeten mensen die iemand willen blokkeren het spel waarin ze zich bevinden verlaten. Vervolgens moet je naar het tabblad Nieuwste spelers gaan, de cheater zoeken en deze vervolgens blokkeren.

Door dit aan de game toe te voegen, hoeven fans niet de moeite te nemen om naar nieuwe spelers te zoeken. Ook hoeft u hun naam niet te onthouden.

READ  De filmtrailer van Dynasty Warriors bevat enorme veldslagen, magische krachten en Lu Bu

Een Redditor vond dit idee erg leuk en zei: “Vooral omdat ze niet altijd meteen updaten en je 5 minuten moet wachten voordat hun namen zijn geladen.” Spelers denken dat dit een grote hulp kan zijn, omdat het enige tijd kan duren voordat dit tabblad is vernieuwd.

Hoewel Vanguard ongeveer een maand verwijderd is van de integratie die binnenkort zal volgen, kan dit slechts een van de vele veranderingen zijn die naar Warzone komen om in-game piraterij te voorkomen.

More from Madison Garrett
De Houston Rockets winnen hun eerste wedstrijd sinds de uitwisseling van James Harden
De short-handed Houston Rockets waren donderdagavond goed genoeg om hun eerste wedstrijd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *