Warzone Streamer IceManIsaac nodigt ‘gevaarlijke’ hackers uit voor gevangenisstraf

In het licht van de rechtszaak van Activision-Blizzard tegen de frauderende serviceprovider Call of Duty: Warzone, roept de omroep IceManIsaac op tot wetgeving om hackers naar de gevangenis te sturen.

Als je Warzone speelt zonder vals te spelen, Ik hou waarschijnlijk niet van degenen die dat doen. En als je de game praktisch fulltime speelt, zoals IceManIsaac, zul je dat waarschijnlijk ook doen echt Hij haat degenen die binnensluipen.

Als zodanig was Ice Man erg blij om het nieuws te horen Rechtszaak van Activision-Blizzard tegen beruchte Warzone Engine Bezit van fraudewebsite. Daar stopte hij echter niet, want het nieuws over mogelijke geldboetes was niet helemaal genoeg.

In plaats daarvan wil Isaac dat de VS gruwelijke cheats voor videogames begaat waarop gevangenisstraf staat. Hij legde ook uit waarom dit redelijk was en voor wie het zou worden gereserveerd.

Warzone Streamer nodigt hackers uit voor gevangenisstraf

Als je context nodig hebt, is EO een van de grootste aanbieders van cheat-services in Warzone en ze hebben veel geld verdiend met hun hacks. Op 4 januari werd bekend dat Activision eindelijk voor de rechtbank achter de hacksite aan gaat.

Financieel steunde Isaac de doelen van de rechtszaak en zei dat hij hoopte dat Activision “elke cent zou kunnen nemen die deze ontwikkelaars hebben.”

READ  De enorme uitval van het Xbox-netwerk blijft gevolgen hebben voor Xbox Cloud Gaming, gameplay en meer

Zoals eerder vermeld, is hij ook geïnteresseerd in meer straf. Let op de wetten van Zuid-Korea, die: Overwatch hack-ontwikkelaar in de gevangenis gezet In 2018 suggereerde Isaac dat de Verenigde Staten dit voorbeeld zouden volgen.

Blizzard Entertainment

Hoewel hacken relatief zeldzaam is in Overwatch, werd een Zuid-Koreaanse staatsburger in 2018 gevangen gezet wegens valsspelen.

Isaac legde uit dat hij hoopte om hackers in de gevangenis te zetten: “de opname zal uiteraard beperkt blijven tot ernstige gevallen.” Door spelers op te merken die “betrapt zijn op valsspelen in geldtoernooien”, gelooft de exploitant dat het gedrag erg genoeg is om tijd achter de tralies te rechtvaardigen.

Het argument is interessant, zoals velen in antwoorden Ik denk dat gevangenisstraf een zeer zware straf is voor mensen die nonchalant vals spelen in games.

Isaac’s uitleg dat gevangenisstraf beperkt zou blijven tot “zware” hackers – zoals degenen die vals spelen tijdens gewaardeerde toernooien – heeft echter enige steun gekregen. Over het algemeen lijkt iedereen het erover eens te zijn dat het zeker een krachtige manier zou zijn om valsspelers te ontmoedigen.

Written By
More from Aubrey Mason
De winkelier van Maharashtra tilt sociale afstand naar een heel nieuw niveau; wint van internet [Watch]
Sociale afstand nemen op zijn bestIBT Creatief De COVID-19-pandemie heeft de manier...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *