WA’s minister van Volksgezondheid heeft aangekondigd dat de Xbox geen ‘essentieel product’ is

Als je in West-Australië woont, is hier een handige tip: de bescheiden Xbox is geen “nietje”.

De vraag kwam aan de orde tijdens een persconferentie vanmiddag in West-Australië, waar de premier en de lokale minister van Volksgezondheid een update gaven over de procedures.

West-Australië plaatst momenteel alle inwoners in Peel en Perth In “minimaal 4 dagen slot”. Net als Sydney, betekenen de gezondheidsvoorschriften dat inwoners alleen “winkelen voor essentiële dingen”, waaronder medicijnen, essentiële benodigdheden, boodschappen en andere dingen die mensen nodig hebben.

Maar net als in NSW is er bij detailhandelaren enige verwarring ontstaan ​​over wat wel en wat niet een essentieel bedrijf is. in de conferentieMark McGowan, WA Premier, legde uit dat Officeworks mogelijk onder de definitie van een essentieel bedrijf valt vanwege een aantal van de goederen die het levert.

“Sommige mensen beschouwen elektronica als essentieel; anderen niet. Mijn kinderen zeggen misschien dat elektronica essentieel is, en ik zou kunnen zeggen dat ze dat niet zijn”, voegde premier McGowan toe op de conferentie.

Dat riep een meer specifieke vraag op over wat goederen zijn en wat niet, waarna Roger Cook, minister van Volksgezondheid van de staat Washington, uitlegde wat er in de categorieën van goederen valt.

“Dus de Xbox snijdt het niet”, vroeg een verslaggever.

“De Xbox zal het niet redden, maar ontsmettingsmiddelen en andere kantoorreinigingsapparatuur kunnen het verminderen”, legde de minister uit.

Dus daar ben je. Als je vastzit en niets hebt om je bezig te houden, is het geen goede reden om een ​​snelle console uit de winkels te halen. De Xbox Series X en PS5 in Australië krijgen is nog steeds moeilijker dan de COVID-hit krijgen, maar in ieder geval aan de positieve kant Xbox-serie S beschikbaar.

READ  Staples, Microsoft, Antonline, Amazon en meer zullen naar verwachting deze week verschijnen - 4-10 oktober
Written By
More from Vanessa Hale
Top 10 beste Xbox One-reistassen 2020 – Bestgamingpro
Top 10 beste Xbox One-reistassen van 2020 2. Aproca harde draagtas voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *