Apple zegt dat persoonlijk werk “essentieel” is en niet zal terugdeinzen voor het hybride bedrijfsplan

Eerder deze maand kondigde Tim Cook in een interne memo aan dat: Apple zal een nieuw hybride businessplan aannemen Dit vereist dat werknemers minimaal drie dagen per week persoonlijk werken. Hoewel dit tot enige controverse leidde, herhaalde het bedrijf dat het niet van plan was zijn beslissing terug te draaien, omdat het persoonlijke zaken als “essentieel” beschouwt.

In een interne video kreeg hij حصل de randDeirdre O’Brien, senior vice-president van retail en mensen, zei dat Apple gelooft dat “persoonlijke samenwerking essentieel is voor onze cultuur en onze toekomst.” O’Brien zei ook dat de producten en diensten die Apple in het verleden heeft aangeboden allemaal het resultaat zijn van persoonlijke samenwerking.

“Als we even de tijd nemen om na te denken over onze geweldige productlancering vorig jaar, zijn de producten en de uitvoering van de lancering gebaseerd op het jarenlange werk dat we hebben gedaan toen we allemaal persoonlijk waren.”

Als gevolg van de COVID-19-pandemie was Apple genoodzaakt om in 2020 zijn kantoren te sluiten, wat resulteerde in meer dan een jaar volledig op afstand werken. Nu de situatie in de Verenigde Staten beter is, wil het bedrijf dat zijn medewerkers weer persoonlijk aan het werk gaan, maar er is een groep mensen die stelling heeft genomen tegen dit besluit.

Stuur personeel Brief aan Apple-CEO Tim Cook Het bedrijf vragen om hen te laten kiezen om persoonlijk of op afstand te werken, maar Apple wijst dat verzoek af. Zoals vermeld in het rapport, zal het bedrijf elk geval per geval bekijken, maar voor nu is de zaak terug op kantoor op het hybride model.

Nu wijst Apple dat verzoek in wezen af ​​en zegt dat beslissingen over werken op afstand “van geval tot geval zullen worden genomen, waarbij nieuwe externe banen waarvoor goedkeuring van het management vereist is.”

Hoewel het hybride bedrijfsmodel deel uitmaakt van de nieuwe, meer ontspannen benadering van Apple, is het nog steeds vrij traditioneel in vergelijking met andere bedrijven zoals Google en Facebook, die hun werknemers in staat stellen voor onbepaalde tijd op afstand te werken.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry
Hoe je likes op je Instagram-berichten kunt verbergen
afbeelding: Instagram Vanaf vandaag kunnen alle Instagram-gebruikers likes en views verwijderen voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *