Washington Men’s Basketball vs Winthrop Game Preview en hoe te kijken

Hoe te kijken (en wedden)

datum: Zaterdag, 27/11/21

hint tijd: 19:00 uur Pacific Time

TV: PAC 12 Washington

stromen: Pac-12.com/live

radio-: KJR 950 AM / KVI 570

Plaats: Seattle, Washington

DraftKings .inzetlijn: Husky’s van Washington -5

Winthrop-statistieken 2021-22:

Register: 1-3 vs D1-competitie

Punten per spel: 75,5 pagina’s (84)

Punten per wedstrijd: 82,5ppg (329)

Aangepast offensief rendement: 101,2 (162)

Gewijzigde defensieve efficiëntie: 101,5 (198)

tafel vermogen: 75ste

Belangrijkste spelers in Winthrop Eagles:

J. Russell Jones Jr. 5’8, 175: 10,8 ppg, 2,2 rpg, 3,4 apg, 55,9% FG, 64,7% 3pt, 55,6% FT

De jitterbug van Winthrop is een 5’8 Jones die dit seizoen tot nu toe fenomenaal effectief is geweest. Hij was de afgelopen twee seizoenen een 34% 3-punter in zijn carrière, dus hij kan zijn 11 voor 17 vanaf de 3-punts streak op geen enkele manier behouden. Hij behoort tot de top 100 van landelijke spelers wat betreft assist rate met een beste 2.5 tot 1 assist rate speler, dus hij heeft zeer goede vaardigheden in puntbescherming en schieten.

G- Patrick Goed, Sr. 6’0, 175: 15,6 ppg, 3,2 rpg, 0,6 apg, 55,1% FG, 48,8% 3pt, 42,9% FT

Ik hou ervan als de achternaam van een speler zijn spel beschrijft. Vreemd genoeg levert Good een belangrijke bijdrage aan Winthrop die beter schiet vanuit een 3-punts bereik dan de vrije worplijn. Transit uit Oost-Tennessee had daar een 10,4 ppg, dus we zullen zien of hij dat soort scores kan bijhouden. 87% van zijn carrièreschoten komen van achter de boog, dus hij is bijna een 3-punts sluipschutter (meer dan 8 pogingen per spel), hoewel hij dit jaar ook al zijn 2-punts pogingen heeft gedaan. Verwacht dat hij bombardeert tegen de husky’s.

J- Michael Anumba, vader 6’4. 220: 7,0 ppg, 4,4 rpg, 1,2 apg, 37,5% FG, 33,3% 3pt, 86,7% FT

Het lijdt geen twijfel dat Anumba meer is dan alleen een kauwgom op de lijst van Winthrop, omdat het niet veel van een bal vraagt. Hij heeft al 3 blokken in 5 wedstrijden na een gecombineerde 5 in de afgelopen 2 seizoenen, dus hij heeft wat verbeteringen laten zien als perimeterverdediger.

READ  Walmart PS5-aanvulling-update: het is weg - hier is waar je het volgende moet zoeken

F – Chase Claxton Jr. 6’7, 185: 3,8 ppg, 4,0 rpg, 0,8 bpg, 46,7% FG, 40,0% 3pt, 25,0% FT

Claxton’s puntentotaal per wedstrijd dit jaar zorgt ervoor dat hij een oneffenheid lijkt, maar de afgelopen twee jaar is hij een van de meest competente spelers van het land geweest. Voor zijn carrière heeft hij 75,8% geschoten in tweepuntspogingen, maar heeft hij nog nooit drievoudige treffers gemaakt tegen een D1-tegenstander. Als hij in staat is om dicht bij de basket te komen tegen de husky’s, zal de bal waarschijnlijk in de basket gaan.

C-DJ Burns Jr. 6’9, 275: 16,0 ppg, 4,4 rpg, 1,2 apg, 63,2% FG, 66,7% FT

Net als Wyoming en George Mason heeft 6’9 Winthrop een uitstekende scorer. De reboundcijfers zijn enigszins teleurstellend, maar het lijdt geen twijfel dat Burns zijn grote buit zou kunnen gebruiken om een ​​andere positie op de grote Husky te krijgen en daarboven te scoren met een reeks postbewegingen. Tegen D1-tegenstanders heeft hij elk seizoen tussen de 57,5% en 58,5% veldschietpogingen gedaan, dus verwacht dat hij vanavond in die buurt zal eindigen.

de blik

Naarmate het seizoen naderde, leek Winthrop de moeilijkste niet-congres-tegenstander die naar Hec Ed kwam, maar het succes van Wyoming veranderde dat waarschijnlijk. Hoe dan ook, dit is het Winthrop-team dat vorig jaar het NCAA-kampioenschap presenteerde als hun #13-zaad en ongeveer de helft van dat team kwam terug. Het was niet bepaald het begin van de Eagles die droomden van het verliezen van een weg naar Middle Tennessee, Vanderbilt en… de staat Washington Maar dit kan nog steeds een sterk team zijn.

READ  Ervaar ruimtetechnologie van de volgende generatie in het Kerbal Space Program

Als je naar het profiel van Winthrop kijkt, zul je merken dat het allemaal om snelheid gaat, niet om grootte. Het lijkt erg op South Dakota. De Eagles start guard 5’8 punten en een gemiddelde hoogte van 344 punten per Ken Boom. Tegelijkertijd zijn ze 32e in hun ritme, dus spelen ze snel en 5e in het percentage van de punten afgeleid van de drie punten. Ongeveer de helft van de pogingen van Winthrop komt van achter de boog en ze schieten als team beter dan 42% van dat bereik.

Tegen de Cougars deze week vuurde Winthrop 53% vanaf een 3-punts bereik, maar stond Wazzu toe om 56% terug te vuren, zodat ze geen enkel significant voordeel behaalden. Sinds de eerste wedstrijd van het seizoen heeft Washington het heel goed gedaan om tegenstanders op de driepuntslijn af te weren. Als husky’s het opnieuw kunnen, is het moeilijk in te zien hoe Winthrop zo’n plan B heeft over aanvallen. DJ Burns is een getalenteerde inside-scorer, maar hij maakt zelden contact, in tegenstelling tot de topspelers waar hij de laatste tijd tegen heeft gespeeld, en zelfs als hij speelt, is Winthrop dit jaar een van de slechtste teams in het land op de vrije worpreeks.

Het zou de verdediging van Washington zeker helpen dat Winthrop niet veel doet op het aanvallende glas. Tegen de Husky zullen ze zeker hun seizoensgemiddelde overtreffen, maar Winthrop staat nationaal op de 354e (van de 358) wat betreft aanvallend rebound-percentage, dus ze slagen er nooit in om een ​​tweede kans te krijgen. De overtreding is meestal een driepunter en hopelijk kom je erin, en zo niet, doe dan de helft van de verdediging van de rechtbank om transferpogingen te voorkomen.

Dit laatste kan van invloed zijn op het offensief van Washington, dat in de overgangsfase comfortabeler lijkt. We zullen zien of de drie games in Sioux Falls hebben geholpen om Washington neer te schieten nu ze weer thuis zijn of dat het juist door de nieuwe omgeving komt. Husky’s zijn nog steeds behoorlijk belabberd in het schieten, maar ze zijn bij het aanvallen naar het “enige slechte” bereik gegaan, in tegenstelling tot het “slechtste cijfer in een decennium” -groep dat ze waren na de eerste paar wedstrijden.

READ  Viering van 40 jaar Roland TR 808 als 808-dag; kijk hoe het moet

Tegenstanders schieten bijna 59% op tweepuntspogingen tegen Winthrop vanwege de 5’8/6’0 dubbele bewaker zonder dat er op het roster sprake is van een blokkerend schot. Verwacht dat Terrell Brown en Dijon Davis de fairway kunnen raken wanneer ze maar willen, wat zal helpen voorkomen dat Washington in het midden van het veld stagneert.

Als er zoveel zorgen zijn over deze game, hoe zal Washington dan presteren in slechts een paar dagen om te herstellen na 3 games in 3 dagen? Dogs leek in de tweede helft te zijn ingestort tegen Nevada en speelt nu een zeer comfortabel Winthrop-team dat met tempo pusht en erg diep is. De Eagles hebben 10 spelers die gemiddeld tussen de 13 en 28 minuten per spel spelen, dus ze zullen constant om de beurt spelen en Dawgs proberen te verzwakken.

Als ik zie hoe de Huskys voor soortgelijke teams als George Mason en vooral South Dakota State hebben gezorgd, geeft me het vertrouwen dat dit een redelijk goede game is voor Washington. Zolang ze hun focus houden en niet vertragen met de kilometers die de laatste tijd op hun banden zijn gezet, denk ik dat ze het kunnen breken en voorkomen dat Winthrop ook vanuit de 3-puntsreeks schiet.

voorspelling

Husky’s in Washington– 75, Winthrop Eagles -69

More from Madison Garrett
De Sjevemethoes in Kerkrade ontvangt bronzen Keurmerk voor …
De Shevemethus. Afbeelding: Google Maps Kerkrade / Eygelshoven – De Sjevemethoes aan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *