Wat ga jij dit weekend spelen? (12-13 maart)

Het is weer weekend! Sommigen van ons zijn de grens overgestoken en zullen dat blijven doen Gran Turismo 7 Eind deze week. Sommige Game Pass-toevoegingen van vorige week zien er echter ook geweldig uit, dus er is genoeg te spelen op Xbox! Dit is wat we gaan doen.

Ben Kerry, stafschrijver

Aangezien Frasier vorige week een welverdiende pauze nam, zou ik dit weekend waarschijnlijk een stuk meer ontspannen moeten zijn! Wat is een betere manier om te ontspannen dan Gran Turismo 7, terwijl ik langzaam mijn autoverzameling opbouw en luister naar de deuntjes van een jazzmenu. Het cafémenu vult zichzelf niet!

Wat de Xbox-kant betreft, zal ik waarschijnlijk kijken naar het nieuwe Halo Infinite-evenement. Ondanks de klachten over het gebrek aan inhoud, geniet ik echt van deze hapklare multiplayer-evenementen, die een leuke kleine strijdpas bieden om doorheen te werken. Als ik tijd heb, kan ik ook kijken naar Kentucky Route Zero: TV Edition, die zojuist is toegevoegd aan Xbox Game Pass.

Fijn weekend, jongens!

Liam Dolan, nieuwsverslaggever

Ik ga dit weekend weer naar de Elden Ring. Ik ben niet zo goed in FromSoftware-titels, maar ik geniet wel van de verkenning die dit met zich meebrengt. Het moet een van de beste openwereldgames zijn die je ooit hebt gespeeld! In plaats van de hele tijd met bazen te maken te hebben, kan ik naar buiten gaan, ergens anders rondkijken en uiteindelijk worden aangevallen door iets gevaarlijkers…

Ongeacht dit, ik zal dit weekend terugkeren naar Halo Infinite. De focus voor de komende dagen zal liggen op het ontgrendelen van elk item in het nieuwe tijdelijke “Tactical Operations”-evenement.

READ  Xbox en Samsung gaan terug in de tijd

Geniet allemaal van een goede vakantie.

PJ O’Reilly, Stafschrijver

Meestal zal de Alden Ring dit weekend nog steeds bij me zijn, maar ik ben ook van The Lands Among gesprongen om te genieten van wat retro-actie op Switch met F-Zero XEen van mijn favoriete spellen aller tijden.

Ik heb net een exemplaar van WWE 2K22 gekregen, dus ik ga die versie voor de eerste keer spelen en kijken hoe goed de kit voor het maken van personages is voordat ik aan een ongetwijfeld glorieuze carrière in de boxcirkel begin.

Ik heb een goed idee!

Welke Xbox-games speel jij dit weekend? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft test Xbox Auto HDR op pc’s
Microsoft brengt een bestand binnen Automatische HDR Een functie van Xbox Series...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *