Wat ga jij dit weekend spelen? (22-23 oktober)

Welkom in het weekend! Er is genoeg om de komende dagen aan vast te houden, waaronder een heleboel Nieuwe Xbox Game Pass-add-onsdrie meer Free Play Days-titelsToegang tot belangrijke releases zoals: Gotham KnightsDe Gratis te spelen versie van De Sims 4en Enorme kortingen bij Shocktober Met meer dan 600 spellen in de aanbieding deze week!

Dit is wat we dit weekend gaan spelen:

Fraser Gilbert, redacteur

er is enkel te veel Games die ik nu wil spelen. Een plaagverhaal: Requiem En de Persona 5 Royal Ik sprong daarna meteen op de Xbox Game Pass-verlanglijst We hebben beide titels ongelooflijke beoordelingen gegeven eerder deze week, en ik zal waarschijnlijk ergens dit weekend aan de laatste beginnen. Ik heb Persona nog nooit gespeeld!

Een andere game die ik onlangs heb getest, is Ghostbusters: zielen loslaten, die waarschijnlijk een beetje verloren is gegaan in de shuffle, gezien hoe druk de week is geweest met de nieuwe releases. Het ziet er tot nu toe erg goed uit en ik hoop ergens volgende week wat gedachten over de game te kunnen delen hier op Pure Xbox.

Ik wens jullie een fijne vakantie maatjes!

Ben Kerry, stafschrijver

ik blijf spelen Geheugenverlies: wedergeboorte Dit weekend na Mijn recensie is zojuist gepubliceerd; Ik heb er zo van genoten dat ik de game misschien ook een “adventure”-modus moet geven!

Als ik bij het thema horror blijf, zie ik misschien ook wat wrijvingsspellen zijn soma Het lijkt erop dat ik ooit met geheugenverlies te maken heb. Ik heb dit spel nog nooit gespeeld en te oordelen naar de ontvangst die ik kreeg Toegang tot Xbox Game Pass Vorige week, misschien moet ik het eens proberen!

READ  Xbox Boss geeft belangrijke hint voor volgende acquisitie

Je hebt een goede erfenis.

Welke Xbox-games speel jij dit weekend? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Written By
More from Vanessa Hale
Handgemaakte RPG Time Laptop Adventures: The Legend of Wright doodle op Xbox
Er zijn veel games die wekelijks in de Xbox Store verschijnen. Sommige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *