Wat ga jij dit weekend spelen? (6-7 november)

Foto: Activision

Call of Duty: VanguardEn Forza Horizon 5En Dans gewoon 2022 Er is een grote verscheidenheid aan nieuwe titels om dit weekend van te genieten. Er zijn ook enkele nieuwe Game Pass-titels om in te duiken, samen met gratis speeldagen om van te profiteren.

Hier gaan we de komende dagen mee aan de slag:

Fraser Gilbert, nieuwsredacteur

Ik ben altijd een fan van de wekelijkse gamereview van Free Play Days op Xbox, en ik heb er vorige week ook een gekocht als resultaat van het programma in de vorm van PGA Tour 2K21. Ik ben niet de grootste golfer, maar tot nu toe geniet ik hier enorm van en ik kan me voorstellen dat ik de komende dagen veel rondes zal spelen.

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, kan ik er persoonlijk niet bij Forza Horizon 5 Maar je zult dus tot dinsdag moeten wachten. In plaats daarvan zal ik waarschijnlijk de rest van mijn tijd besteden aan de voorbereiding van GTA Trilogy met Lost and Damned DLC-inhoud van GTA 4Ik heb het een paar dagen geleden eindelijk voor het eerst gekocht. Ik kan niet geloven dat het zo lang heeft geduurd.

Ik wens jullie een fijn weekend mijn vrienden!

Daniel Hollis, nieuwsverslaggever

Nadat dit afgelopen weekend gevuld was met geesten en ogres, bagatelliseer ik dingen. Kortom, ik zal een bestand controleren Call of Duty: Vanguard Campagne. Ik ben dol op de enorme actie die elke Call of Duty-titel biedt, dus de lancering van de campagne als een actievolle Netflix-show staat zeker op het spel.

READ  Xbox onthult X-serie SpongeBob SquarePants-consoles

In plaats daarvan, de nieuwe Animal Crossing: nieuwe horizonten De update en uitbreiding vallen buiten de Nintendo Switch, wat betekent dat ik elk ander vrij moment zal besteden aan het omarmen van alle nieuwe content. Het heeft lang geduurd, maar ik ben verheugd om terug te zijn in een van de beste games van 2020.

Ik wens jullie een fijne vakantie maatjes!

Welke Xbox-games speel jij dit weekend? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Written By
More from Vanessa Hale
Essex: The Whale Hunter komt naar Xbox One en Series X | S, PS4, PS5, Switch en pc in 2023
We hebben de afgelopen maanden nogal wat gehoord over Ultimate Games en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *