Wat gebeurt er als 3 Drive Impacts botsen in Street Fighter 6? Ontdek het in Desk’s nieuwe tagteam-combovideo

Wat gebeurt er als 3 Drive Impacts botsen in Street Fighter 6?  Ontdek het in Desk’s nieuwe tagteam-combovideo

Street Fighter 6 biedt een singleplayer-ervaring die anders is dan al zijn voorgangers in de World Tour-modus, waar spelers Metro City in sandbox-stijl kunnen verkennen terwijl ze gevechten aangaan met bijna alle inwoners van het gebied. Nadat je enkele van de belangrijkste roosterleden hebt ontmoet, kun je ze oproepen om samen met je persoonlijke avatar deel te nemen aan genoemde gevechten voor tagteam-reeksen. Deze reeksen zijn de belangrijkste focus van kantoor Laatste combovideo.

De vangst is dat je niet echt kunt voorspellen wat de AI-gestuurde personages zullen doen als ze eenmaal binnen springen, omdat hun acties enorm willekeurig zijn. Soms doen ze gewoon een sweep, soms schieten ze gewoon, maar soms (zoals te zien in de video) krijg je gekke scenario’s, zoals wanneer je schijf drie keer tegelijk raakt.

Ter voorbereiding op deze video besteedde The Office uren aan het slijpen van power-ups die schade zouden aanrichten en het bijvullen van gezondheidsbalken om zo veel mogelijk tijd in elk gevecht te krijgen (trouwens bedankt voor je extra inspanning).


De beste scenario’s lijken te zijn wanneer de assist-reeksen superaanvallen bevatten, aangezien deze scenario’s de speler meestal in staat stellen van positie te veranderen en daarna door te gaan met hun manipulaties of supers.


Gezien het feit dat hoewel Desk kan kiezen wanneer hij om hulp roept, hij helemaal niet kan kiezen wat de personages zullen doen, zijn sommige van deze treffers behoorlijk indrukwekkend. De nieuwheid van dit alles is erg leuk en biedt een leuke onderbreking van alle recente zware concurrentie die de Street Fighter 6-scene de afgelopen weken heeft gezien.

READ  Genshin Impact's Discord-server bereikte 800k en haalde hem in


Bekijk hier de volledige video en zorg ervoor dat je altijd het zeer creatieve kantoor op YouTube steunt door je te abonneren op hun kanaal als je dat nog niet hebt gedaan. Deel zoals altijd je reacties en favoriete momenten in de comments na het kijken.
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *