Wat is Instagram Lite? ​ Hoe te downloaden

Gebruikers van sociale media zullen waarschijnlijk ophef horen over Instagram Lite, de nieuwste versie van de populaire mobiele app Instagram​ Met zijn recente wereldwijde lancering in 170 regio’s, ontgrendelt Lite het plezier van het delen van foto’s voor een geheel nieuwe doelgroep. Deze lichtgewicht app is echter niet voor iedereen bedoeld. Hier leest u wat Instagram Lite anders maakt dan de standaardapp en hoe u deze naar uw Android-apparaat kunt downloaden.

Wat is Instagram Lite? De nieuwe applicatie wordt uitgelegd

Instagram Lite is een alternatieve versie van de Instagram-app die belooft beter te presteren op mobiele apparaten met een laag stroomverbruik. Toegewijd aan opkomende markten, vereist de Lite-versie van Instagram minder opslagruimte om te installeren en minder gegevens voor gebruik op een mobiele telefoon.

Met andere woorden, Instagram Lite is een verkorte versie van de standaard Instagram-app. De grootte van het hele pakket is slechts 2 MB, vergeleken met de 30 MB die nodig is voor de standaardtoepassing. Zoals je zou verwachten, betekent deze kleinere installatiegrootte dat sommige functies ontbreken. In het bijzonder staat Lite gebruikers niet toe om rollen te maken, te profiteren van winkelen of de populaire donkere modus te gebruiken. Gelukkig kun je nog steeds effecten gebruiken, zoals het populaire Ted Talk-filter.

Er zijn ook een paar andere kanttekeningen. Omdat het bedoeld is voor opkomende markten, wordt Instagram Lite momenteel niet aangeboden in de Verenigde Staten. Bovendien is er helemaal geen iOS-versie – op dit moment is Lite exclusief voor telefoons met het mobiele Android-besturingssysteem.

Hoe Instagram Lite te downloaden

Hoe Instagram Lite te downloaden

READ  Koop de PS5 en Xbox Series X - als je kunt: de site van Best Buy worstelt met de vraag naar aanvulling

Als je geïnteresseerd bent in het downloaden van Instagram Lite en je woont buiten Noord-Amerika of Europa, dan is er goed nieuws: je kunt de app downloaden door te downloaden Instagram Lite van Google Play Store​ Hoewel specifieke Android-vereisten niet worden vermeld, zou het moeten kunnen werken op elk Android-apparaat dat niet te oud is. Nogmaals, er is geen iOS-versie, althans voorlopig.

Ondanks de lancering van de nieuwe versie van Instagram in 170 verschillende regio’s, is deze echter niet overal beschikbaar. Degenen in de VS, het VK, Japan en andere ontwikkelde landen zouden de standaard mobiele Instagram-app moeten gebruiken. Als je niet zeker weet welke versie geschikt is voor jouw regio, download dan gewoon de Google Play Store en zoek naar Instagram; De meest relevante applicatie wordt bovenaan de zoekopdracht weergegeven.

Met dat gezegd zijnde, is er nog steeds een manier voor gebruikers in die regio’s om de Lite-versie van Instagram te downloaden en te installeren. Het enige addertje onder het gras is dat je wat extra werk moet doen. Hier is een overzicht van uw opties:

  • Zij-APK-download: het is mogelijk om Instagram Lite APK rechtstreeks van internet te downloaden en te installeren. Om dit te laten werken, moet u ervoor zorgen dat uw apparaat apps van externe bronnen mag installeren. Dit betekent natuurlijk ook dat u alle risico’s neemt als het gaat om software zonder licentie of potentiële malware. Ga voorzichtig te werk als u deze weg volgt.
  • Maak een Google-account in een nieuwe regio: aangezien de Play Store-resultaten gerelateerd zijn aan de geselecteerde regio bij het instellen van uw Google-account, kunt u eenvoudig een nieuw account maken om Play Store-downloads uit verschillende regio’s te openen.
  • Gebruik een mobiele VPN: net als bij de vorige stap kan een VPN-software de Google Play Store laten denken dat u zich in een ander gebied bevindt. Wees gewaarschuwd, u zult waarschijnlijk uw Play Store-land en profielinstellingen later handmatig moeten wijzigen, en deze instellingen kunnen slechts één keer per jaar worden gewijzigd.
READ  Werkloosheidsontvangers hebben problemen met het downloaden van een belastingformulier op de staatswebsite

Instagram Lite is een geweldige manier voor mobiele gebruikers in ontwikkelde landen om op sociale media te springen. Dit is echter niet bedoeld om de standaard Instagram-app te vervangen. In plaats daarvan ligt de focus op het bieden van een manier om met anderen te communiceren op plaatsen waar telefoons verouderd zijn en de dekking van mobiele telefoons vlekkerig is.

Written By
More from Eda Greene

Een stapsgewijze handleiding voor de downloader – Film Daily

Wilt u uw favoriete video’s van YouTube, Vimeo en andere videostreamingsites opslaan?...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *