Wat is je favoriete Super Mario Bros.-game? -…

De eerste Super Mario Bros. De game dateert uit 1983 en Mario bestaat al bijna dertig jaar sinds hij kennis maakte met Donkey Kong. Mario speelde eerst in de arcadehallen en kwam toen naar de NES. Sindsdien heeft hij verschillende avonturen beleefd op verschillende consoles waar hij meestal de prinses moest redden, maar ondanks het matte verhaal bleven de games (op een paar na) geweldig om te spelen. Met deze prestatie is Mario misschien wel de ongekroonde koning van de spelmascottes. Hoewel sommigen dit zullen betwisten. Super Mario Odyssey is al een tijdje uit en had verschillende verwijzingen naar eerdere games. Dit combineerde het oude met het nieuwe en dit was een leuke verrassing. Laten we hopen dat Nintendo binnenkort een nieuwe iteratie zal uitbrengen. Laten we voorlopig de nostalgie-hoek ingaan en de redactie vragen wat hun favoriete Super Mario Bros.-game is.

Super Mario Bros. maakt Celine blij 3

Wie houdt er niet van Mario-spellen? Ze zien er vrolijk uit en zijn toegankelijk voor alle leeftijden. De afgelopen jaren heb ik niet veel Mario-spellen gespeeld, omdat ik thuis geen Nintendo-consoles meer heb. Er is één Super Mario Bros.-game waar ik veel tijd in heb geïnvesteerd en dat is Super Mario Bros. 3. op de SNES. Dit was meer dan twintig jaar geleden, maar ik kan me alles nog goed herinneren. Ik vond het absoluut geweldig dat Mario een verscheidenheid aan power-ups heeft. In de vorige delen had je de standaardpaddestoel waardoor Mario groeit en de vuurbloem waardoor Mario vuurballen afschiet. In dit deel kreeg Mario een wasbeerpak, een kikkerpak en de outfit van de hamerbroers. Met het wasbeerpak kun je, als je genoeg snelheid hebt opgebouwd, Mario de lucht in lanceren om nieuwe gebieden te ontdekken en dat vond ik destijds super gaaf!

READ  Vrouw 'gestoten' door haai nadat ze haar pad opzwom

Bram straalt Super Mario Sunshine uit

Mario-spellen hebben altijd centraal gestaan ​​bij één cruciale factor. Creativiteit. In termen van gameplay-mechanica zijn er maar weinigen zo creatief geweest als Super Mario Sunshine. De setting is prachtig en Mario gaat samen met zijn trouwe waterpomp FLUD op avontuur. Dankzij de nieuwe gadget kan Mario onmogelijke sprongen maken. Het gevecht is ook interessant, want in plaats van dat onze Jumpman op vijanden springt, spuit hij al het vuil van de straten. Voor een mooi en zonnig avontuur is Super Mario Sunshine de beste keuze.

Super Mario Sunshine 4

Claudia houdt vast aan Super Mario 64

Laat me meteen ter zake komen. Ik hou niet van Mario en ik hou niet van platformgames. Ik weet niet waarom, maar om de een of andere reden mag ik Mario gewoon niet. Om die reden heb ik de meeste Mario-spellen niet gespeeld en de paar spellen die ik wel aanraakte, ben ik zeker niet klaar. Het enige spel dat ik heb gebroken, is Super Mario 64. Het spel kwam uit in de late jaren 90 en was een van de eerste spellen die ik speelde op de Nintendo 64, mijn eerste console. Als klein kind vond ik het spel ontzettend moeilijk en ik vond sommige onderdelen zelfs best eng. Ik heb het spel als kind nooit afgemaakt. Ik heb lang niet naar de game gekeken, totdat ik een heel coole speedrun van Mario 64 op YouTube zag. Toen ik deze video zag, werd mijn liefde voor hardlopen geboren (shoutouts naar SimpleFlips) en toen dacht ik: ik wil dat ook kunnen! Ik besloot Super Mario 64 weer op te halen en alles uit te spelen voordat ik de trucs uitprobeerde die ik in de speedrun-video zag. Die snelle uitvoering van dit spel is nooit gebeurd, maar Mario 64 is tot op de dag van vandaag het enige Super Mario Bros.-spel dat ik heb gespeeld.

READ  Therapeutisch zingen voor mij: Malaika Arora

Mario 64

Delano gaat ook voor deel 3

Mario is altijd mijn favoriete gaming-mascotte geweest. Ik ontmoette de rode loodgieter op de basisschool, derde klas althans. Ik ontdekte zijn bestaan ​​op de pc met een klasgenoot. Ja, je leest het goed. Mijn eerste ervaring met Mario vond plaats op de pc en zelfs niet op een Nintendo-systeem. We speelden afwisselend samen. We daagden elkaar uit door verder te gaan dan de ander. Nu op de Switch heb ik natuurlijk ook alles van Mario. Zolang je mijn favoriete Super Mario Bros-game vraagt, is mijn antwoord Super Mario Bros. 3!

Super Mario Bros 3

Wat is je favoriete Mario Bros.-game of helemaal geen fan? Laat het ons weten en deel in de reacties.

Over de auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat het huis niet uit zonder zijn rode pen in zijn zak. Ondanks het gebrek aan tijd heeft hij altijd de tijd om wat ds en ts of beter nog te corrigeren voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. Philip heeft in zijn lange leven nogal wat consoles versleten. Het is echter nog lang niet af!

Written By
More from Lesley Curry
M1 Pro en M1 Max 2021 MacBook Pro uitgepakt door iFixit
Publiceer een online technische reparatiehandleiding en onderdelenverkoper iFixit-bestand laatste afscheuring voor de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *