Wat je kunt ontgrendelen in de Sonic Frontiers-vaardighedenboom

Sonic Frontiers wil de langlopende seriegevechten op doelgerichte en ongekende manieren bevorderen. Een deel van dit proces omvat de introductie van een vaardighedenboom, de eerste in zijn soort binnen de franchise. Sonic heeft altijd avonturen beleefd waarbij nieuwe vaardigheden werden ontgrendeld, maar door een volledige vaardighedenboom in Frontiers te introduceren, hoopt Sonic Team vooruitgang te boeken met wat volgens hem de langstlopende grote game in de geschiedenis van de franchise zal zijn.

“Vechten met vijanden is een belangrijk onderdeel van Sonic Frontiers”, zegt Team Sonic Creative Officer Takashi Izuka. “Door met Sonic op volle kracht te beginnen, zullen gevechten eenvoudig en repetitief worden, dus we hebben dit zo gemaakt dat de speler de Sonic-vaardigheden geleidelijk ontgrendelt via de vaardighedenboom. De speler verzamelt punten om vaardigheden te ontgrendelen door vijanden te verslaan en het eiland te verkennen, zodat ze kunnen ontgrendelen krachtigere vaardigheden door langer te spelen”.

In het begin van mijn werk met Frontiers verschenen er vijanden in mijn buurt. Hij schakelde deze basisschurken met gemak uit, maar vaardigheidsstukken bezaaien de grond in het kielzog van een spervuur ​​van gerichte aanvallen. Ik rende om ze op te halen en droeg bij aan een balie. Deze eerste ontmoeting is niet genoeg om me mijn eerste vaardigheidspunt te geven, maar daaropvolgende gevechten duwen de meter naar de capaciteit en geven me een upgradepunt. Helaas heb ik meer voortgang in het spel nodig voordat ik iets kan ontgrendelen.

Na mijn eerste gevecht in de wereld tegen een ninja, opende ik een enorm portaal en kreeg ik toegang tot een nieuw gebied. Nadat ik een basisreeks in de platformgame had voltooid, opende ik een andere deur en er verscheen een bericht in de game waarin stond dat ik de Cyloop-vaardigheid van Sonic nu kan ontgrendelen. Deze eerste upgrade laat een blauw spoor achter Sonic wanneer geactiveerd en creëert verschillende effecten op basis van de situatie. Ongeacht de toepassing lijkt het alsof je een volledige cirkel moet tekenen om een ​​van deze effecten te laten werken; Als ik een cirkel in een leeg veld teken, worden lussen gegenereerd, terwijl ik dit rond een reeks fakkels doe en ze tegelijkertijd uitschakelt en me helpt de puzzel op te lossen. Cyloop kan ook worden gebruikt in gevechten, hetzij als een effectgebied wanneer het rond meerdere vijanden wordt getrokken, als een manier om het pantser van hardere wezens te doorboren, of zelfs als een manier om afzonderlijke delen van bazen zoals een toren kwijt te raken.

READ  Het is officieel, Knuckles is nu VTuber
vocale grenzen

Cyloop lijkt Sonic te zijn in de primaire vaardigheid van Frontiers, maar het is verre van de enige upgrade die hij kan krijgen via zijn vaardighedenboom. Zodra de Cyloop is ontgrendeld, kan Sonic 11 extra vaardigheden ontgrendelen als onderdeel van de hoofdboom, plus drie extra vaardigheden via de voortgang van het hoofdverhaal. Vaardigheden brengen het verhaal verder dan vraagtekens, maar ik kreeg een volledig beeld van de vaardighedenboom waaraan spelers tijdens het avontuur kunnen werken.

Het volgende ontgrendelniveau omvat Sonic Boom (een beweging die bladen schiet die in het midden van de groep worden geprojecteerd), Speed ​​Burst (verhoogt je kracht wanneer je de maximale groep hebt gecombineerd) en Air Tricks (de mogelijkheid om de boot te laten knallen in de lucht om naar vaardigheidspunten te gaan)). Daarna kun je Wild Crash ontgrendelen (een beweging waarbij je in een zigzagpatroon naar vijanden rent om aan te vallen) en Stomp Attack. Van daaruit kun je verschillende vaardigheden ontgrendelen, waaronder Auto Combo, een vaardigheid waarbij gevechtsvaardigheden automatisch worden geactiveerd tijdens combo’s (als je deze vaardigheden opent en de aard van de automatische piloot niet leuk vindt, kun je ze in- en uitschakelen in het optiemenu). Er is ook Quick Cyloop (Sonic’s vermogen om automatisch Cyloop-cirkels te tekenen), Homing Shot (een aanval waarbij Sonic een bal met energieballen op een vijand schiet), Spin Slash (een beweging waarbij Sonic een vijand omringt met een multi-hit spin-aanval) , en Loop Kick (een opeenvolgende en snel versnellende kick). In de lucht). De laatste opening in de belangrijkste vaardighedenboom is Recovery Smash, waar je onmiddellijk een tegenaanval kunt uitvoeren als je wordt aangevallen en met succes bepaalde prompts uitvoert voordat je de grond raakt.

READ  Na 8 jaar krijgt Rust een missiesysteem

Deze vaardigheden lijken Sonic niet alleen een gevoel van vooruitgang te geven tijdens zijn avontuur, maar ook om de strijd op zinvolle manieren te diversifiëren om eentonigheid te voorkomen. Een deel van de uitdaging voor Sonic Team was echter het creëren van vaardigheden die aanvoelden als behorend tot Sonic’s gevechtsarsenaal. “Er zijn veel games die hun eigen unieke vechtsystemen hebben, maar voor deze titel wilden we ons concentreren op wat de vechtstijl van Sonic is, wat voor soort vijanden er moeten zijn, welke vaardigheden Sonic moet verslaan, enzovoort”, zegt Morio Kishimoto. “We maken geen Sonic-game waarin vechten en vechten het belangrijkste element van plezier is; in plaats daarvan willen we een game aanbieden met leuke gevechten die past bij het karakter van Sonic – dat is het basisidee.”

In de vaardighedenboom leert Sonic zijn nieuwe bewegingen, maar het is niet de enige manier om Blue Blur te verhogen. De mysterieuze Koco, kleine stenen wezens die de eilanden bewonen, kunnen ook bepaalde Sonic-items upgraden als je op zoek bent naar de speciale soort. Als je Hermit Koco in het open gebied vindt, kun je de zaden die je hebt verzameld omwisselen om de kracht of verdediging van Sonic te vergroten; In mijn game heb ik de power-up geladen om Sonic krachtigere aanvallen en stuurcombo’s te geven. Als je ondertussen ouderling Koco tegenkomt, kun je de verloren Koco die je tijdens je reizen vindt terugbrengen om Sonic’s maximale snelheid of luscapaciteit te vergroten. Net als bij Hermit Koco besloot ik al mijn upgrades met ouderling Koco om te zetten in één emmer: snelheid. De toename in snelheid is niet zo merkbaar als de toename van de aanvalskracht, maar alle kleine beetjes helpen wanneer je zo’n groot, open gebied verkent.

READ  Het VK schrapt Frankrijk van de lijst met 'veilige' landen
vocale grenzen

We zullen niet weten hoe al deze nieuwe vaardigheden en upgrades of verborgen vaardigheden de voortgang van het verhaal tot de lancering zullen beïnvloeden. Maar op het eerste gezicht lijkt het erop dat Sonic Team op de goede weg is met zijn manier om zijn vechtvleugel te laten groeien in de loop van Sonic’s recente avonturen. Sonic Frontiers wordt deze feestdagen gelanceerd op PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.


Voor meer informatie over Sonic Frontiers, klik op de banner hieronder om naar ons exclusieve dekkingscentrum te gaan.

Written By
More from Aubrey Mason
‘S Werelds beste Guitar Hero-speler ontmaskerd als een enorme cheater
De laatste jaren is een Gitaar Held Speler genaamd Schmooey werd algemeen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *