Wat te verwachten (en wat niet te verwachten) van Ubisoft in 2023

Speel station

En uiteindelijk is dit de minst waarschijnlijke Ubisoft-game die in 2023 of misschien wel ooit zal worden uitgebracht. Dat is heel triest.

Origineel 2003 Prince of Persia: The Sands of Time Het was een openbaring. Een uitzonderlijke game die opnieuw uitvindt hoe alle third-person actiegames worden gespeeld, met een verbazingwekkend tijdterugspoelmechanisme en een geweldige 3D-platformgame. Helaas heeft niemand anders het verstand gehad om ze te kopiëren, en 20 jaar later zitten we nog steeds vast in een moeras van actiegames die ons eindeloos vermoorden, in plaats van ons te laten doorgaan. Oh, en er was een film van Jake Gyllenyhaal om zout in de wond te wrijven.

Er is een remake aangekondigd in 2020, met een ambitieuze releasedatum van januari 2021. Spoiler alert: dat gebeurde niet, en dat was misschien maar goed ook, gezien hoe vreselijk het was in de trailer hierboven. Daarna werd het optimistisch uitgesteld tot 21 maart, voordat ze voor zichzelf leken toe te geven dat het op een PS3-game leek, en het op de weg schopten. Later dat jaar zei Ubisoft dat het in het fiscale jaar 2022-2023 zou verschijnen, nam het vervolgens over van de Indiase ontwikkelaar Ubisoft Mumbai en gaf het aan Ubisoft Montreal, voordat het afgelopen mei opnieuw een uitstel aankondigde, zonder zelfs maar te gissen naar het fiscale jaar.

Kom afgelopen november, het zag er toen nog erger uit Ubisoft heeft alle pre-orders geannuleerd en iedereen terugbetaald. Misschien is het een leerzame les over waarom je games die nog niet bestaan ​​niet moet pre-orderen. uitgeverij Hij houdt vol dat de wedstrijd niet is afgelastmaar een nieuwe releasedatum is nog niet voorgesteld, wat betekent dat dit zelfs in 2024 onwaarschijnlijk is.

READ  Ed Boon heeft slecht nieuws voor Mortal Kombat-fans, Injustice

Maar goed, het komt er waarschijnlijk wel uit Voordat Voorbij goed en kwaad 2.

More from Madison Garrett
Voormalig TSM-coach, Peter Chang, is permanent verbannen uit Riot Games
Riot Games heeft Zhang ‘Peter Zhang’ Yi een permanent verbod opgelegd in...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *