De zwervende kooplieden van The Witcher 3 droegen belangrijke reparaties door het spel zonder dat spelers het zelfs maar beseften

De zwervende kooplieden van The Witcher 3 droegen belangrijke reparaties door het spel zonder dat spelers het zelfs maar beseften

Een van de ontwikkelaars die eraan heeft gewerkt The Witcher 3: Wilde jacht Hij had een vrij goed idee van het meest nutteloze stukje informatie uit hun kennis van videogames als reactie op een opmerking op Twitter, maar toch kwamen ze met iets interessants. Patrick Mills was een speurtochtontwerper voor The Witcher 3 en senior speurtochtontwerper voor Cyberpunk 2077 voor CD Projekt RED, en hij deelde deze week in zijn eentje een beetje trivia over zwervende kooplieden in The Witcher 3. Mills onthulde dat het scenario voor deze jongens de fixes zal bepalen, ongeacht in welk stadium je bent in het spel.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition was een teleurstelling toen het in december werd gelanceerd.

“In The Witcher 3 hadden we altijd wat logica nodig om enkele patch-fixes te introduceren (zodat de fixes van toepassing zouden zijn, ongeacht waar je in het spel was)”, Mills tjilpen“,” Er is dus een groot aantal fixes toegevoegd aan het script voor de “zwervende kooplieden” die in alle delen van het spel aanwezig zijn. Deze onthulling van zwervende kooplieden in The Witcher 3 kwam toen Mills reageerde Vraag van SuperPodSaga dat eerder deze maand viraal ging.

Gevraagd of de koopman gedood kon worden, en of dat de hervormingen zou stoppen, gaf Mills toe dat hij niet zeker wist of zo’n gemakkelijke zwerver verlost kon worden. Sta erop dat de hervormingen worden voortgezet, zelfs als dat mogelijk is. “Het is eigenlijk een Matryoshka, met fixes verborgen in het script, maar vertrouw er niet echt op (alleen omdat het altijd actief is)”, merkte de ontwikkelaar op.

“Deze man loopt over de vloer en doet belangrijke reparaties uit zijn tas, net als de kerstman,” voegde Mills eraan toe. “Ik weet niet of dit als nutteloos wordt beschouwd, deze zoekoplossingen zijn erg nuttig geweest.” Mills zei dat er tijdens het spel “honderden en honderden reparaties” zijn gemaakt door reizende kooplieden, hoewel hun nut van korte duur was. “Zo is het niet meer,” zei hij, “uiteindelijk zijn zijn lasten verlicht en zijn de hervormingen verplaatst naar een redelijkere (maar minder opwindende) plek.”

READ  Assassin's Creed Mirage releasedatum en spelinformatie gelekt

De volgende generatie herverpakte en geremasterde versie van The Witcher 3: Wild Hunt gelanceerd December, maar het was een beetje beroerd. Hardware-editor James vond de prestaties van The Complete Edition En het was nog erger Zelfs zonder dat raytracing is ingeschakeld. CD Projekt beloofde te werken aan het oplossen van de problemen en heeft er enkele vrijgegeven Hotfixes Sindsdien om de spelprestaties te stabiliseren. Maar misschien is het tijd om de zwervende kooplieden weer terug te halen om het spel te helpen repareren?

The Witcher 3: Wild Hunt – Volledige versie is beschikbaar stoom-En goeden de Epische spellen winkel Voor £ 35 / $ 50 / € 50.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *