Wat zijn de aankomende navigatie-apps voor Android Auto?

Als u met Android Auto wilt navigeren, heeft u momenteel de keuze tussen Google Maps en Waze. Binnenkort zullen waarschijnlijk een aantal nieuwe navigatie-apps worden toegevoegd. We zetten de belangrijkste op een rij.

Lees verder na de aankondiging.

Deze navigatie-apps zijn er voor Android Auto

Google Maps is de populairste Android Auto-navigatie-app, maar er zijn veel redenen waarom u een andere app zou moeten gebruiken. Het enige echte alternatief is nu Waze, dat ook deel uitmaakt van Google. Deze app heeft het grote voordeel dat er live verkeersinformatie op de weg is. Gebruikers kunnen omleidingen, ongevallen en meer melden. Is er kans op files? Dan biedt Waze je direct een alternatief pad aan.

Er zijn veel andere navigatie-apps beschikbaar om te downloaden in de Play Store, maar deze werken niet met Android Auto. Google heeft vorig jaar gelukkig onthuld dat het ook apps van derden in het besturingssysteem zal ondersteunen. Sindsdien is er aan meer navigatie-apps voor Android Auto gewerkt. We noemen er drie.

1. Sygic

Sygic is zelfs al beschikbaar voor Android Auto. Het is een bètaversie, dus de app werkt mogelijk nog niet optimaal. De komst van Sygic is echter goed nieuws. De kaarten zijn van hoge kwaliteit en je kunt ze volledig offline gebruiken. Je hebt dus geen internetverbinding nodig terwijl je onderweg bent. Dit is handig als u door een gebied met een slechte dekking rijdt. Ook ga je langzamer door je datapakket.

Sygic GPS-navigatie en offline kaarten

Sygic.

2. Flash Master

Flitsmeister is een Nederlandse navigatie-app met een grote groep gebruikers. Ze melden de locatie van flitspalen, net als files en afdelingscontroles. Zodat u precies kunt zien waarnaar u onderweg moet zoeken. Ambulances kunnen ook een melding naar Flitsmeister sturen, zodat u op tijd kunt stoppen. Daarnaast is het mogelijk om de parkeerkosten via de app te betalen.

READ  Je kunt deze PlayStation 5-game gratis downloaden

Flitsmeister is al beschikbaar voor Apple CarPlay En we werken hard aan de Android Auto-app. U kunt nu de proefversie testen met Via deze link inschrijven.

Flash Master

Flash Master

3. Tom Tom

TomTom die voorheen krachtig was, is in een mysterie gevallen met de komst van smartphones. Veel gebruikers ondersteunen het bedrijf echter nog steeds vanwege de hoge kwaliteit van de kaarten. TomTom ondersteunt ook Android Auto. De verwachting is dus dat je de app binnenkort binnen Google OS kunt gebruiken. Helaas kunnen we nog geen specifieke datum vastleggen.

TomTom GO-navigatie – Live GPS-kaarten en verkeersinformatie

TomTom International BV

Maandelijks onderwerp: Android Auto

Android Planet Deze maand draait alles om Android Auto. Het controlesysteem voor uw auto is erg populair en gemakkelijk te gebruiken. Daarom werken we je bij met de beste apps, manieren om het systeem in je auto te bedienen en nog veel meer.

Wilt u al onze Android Auto-artikelen lezen? Schrijf je dan in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief en download het Androe is gratisDr. Planeet-app!

More from Madison Garrett

NBA League Pass-games die je moet bekijken: week 15

Opkomende sterren Trey Young en Devin Booker bereiden zich voor op de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *