Wat zijn je meest gespeelde switchgames dit jaar? Kom erachter met Nintendo’s jaaroverzicht

2020 is bijna ten einde, en om de zaken af ​​te ronden, heeft Nintendo nu zijn ‘Switch Year In Review’-pagina live gestuurd.

Mits u een account heeft geregistreerd in de Verenigde Staten of Canada, hoeft u alleen maar te doen log in op de Nintendo-website om al uw eigen gepersonaliseerde statistieken te zien. Zoals opgemerkt door Nintendo, onthult het je meest gespeelde game, het totale aantal uren en nog veel meer.

Heb je geen account in deze regio, maar ben je toch benieuwd hoe het er allemaal uitziet, dan hoef je je geen zorgen te maken …

We hebben een beroep gedaan op “core gamer” en in Amerika gevestigde videoproducent Zion Grassl om zijn eigen hoogtepunten te delen. We vroegen hem zelfs wat er aan de hand is, aangezien 29 oktober zijn meest actieve dag is. Dit is wat hij te zeggen had:

“Ik speelde Jurassic World Evolution en liet mijn Switch een tijdje aanstaan ​​om te proberen extra geld te verdienen met mijn park, en uiteindelijk heb ik dat spel die dag zo vaak gespeeld om me voor te bereiden op en content voor onze Nintendo Life-video te ontgrendelen.”

Jaaroverzicht, deel 10
Jaaroverzicht, deel 9
Jaaroverzicht, deel 6
Jaaroverzicht, deel 8
Jaaroverzicht, deel 3

Hoe is je eigen ‘Switch Year In Review’ verlopen? Zijn er overeenkomsten met de resultaten van Zion? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  Beste telefonische deals voor Prime Day 2020: Samsung Galaxy S20 FE 5G voor $ 600, Moto G Power voor $ 180
Written By
More from Lesley Curry

Hoe u een Spotify-widget toevoegt aan uw iOS 14-thuisscren

Zoals we hebben de hele week naar boven afgerondheeft een verscheidenheid aan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *