Halo Infinite Fans verdeeld over nieuw gerucht

Een nieuw Halo oneindig Het gerucht gaat dat fans van de aankomende Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc-game verdeeld zijn. Volgens het gerucht Halo oneindig komt niet langer naar een van de bovengenoemde platforms, of, meer specifiek, Xbox One. Het nieuwe gerucht is minder geruchten en meer speculatie gebaseerd op de LinkedIn-pagina van een ontwikkelaar over de game, die het 2021-releasevenster en platforms van de game vermeldt, minus Xbox One. Met andere woorden, de ontwikkelaar zegt dat de game in ontwikkeling is voor pc, Xbox Series X en Xbox Series S, maar maakt geen melding van Xbox One.

De voor de hand liggende implicatie hier is natuurlijk dat deze versie van de game is ingeblikt, iets wat eerdere geruchten hebben gesuggereerd. Op het moment van publicatie heeft 343 Industries geen commentaar gegeven op deze situatie, waardoor fans niets dan speculaties achterlaten over waarom Xbox One door de ontwikkelaar niet in de platforms is opgenomen.

Hieronder kun je de ontdekking zelf bekijken, met dank aan Twitter-gebruiker Joe Miller:

Hoewel alles hier verre van officieel is, is het voldoende om te hebben Halo fans praten. Sommige fans zijn enthousiast over de mogelijkheid, daarbij verwijzend naar de Xbox One die de game tegenhoudt. Ondertussen zijn anderen niet zo onder de indruk van het feit dat de Xbox One zo laat in de ontwikkeling is gedropt.

Neem voor nu alles hier met een enorme korrel zout. Het is niet alleen mogelijk dat dit een oefening is om te diep in de dingen te kijken, maar het is ook mogelijk dat het een simpele vergissing is.

Voor meer dekking op Halo Eindeloos – inclusief al het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik hier of bekijk de relevante links hieronder:

READ  RBI Baseball 21 keert in maart terug naar Xbox, PlayStation en Switch
Written By
More from Vanessa Hale

Halo Infinite-lead Chris Lee heeft naar verluidt ontslag genomen

Volgens een recent rapport van Bloomberg, Chris Lee, studiohoofd van de FOD...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *