Watch Dogs Legion 60FPS-update ontvangen voor PS5- en Xbox-serie

Ubisoft heeft bevestigd dat de Watch Dogs Legion 60FPS-update voor PlayStation 5 en Xbox Series is inbegrepen.

Tijdens een recente AMA op Reddit werd de live producer van de game Lathieeshe Thillainathan en online regisseur JP Cambiotti gevraagd naar een mogelijke prestatie-update gericht op 60 fps op consoles van de volgende generatie. Fans van de game zullen blij zijn te weten dat deze update al in ontwikkeling is en in de nabije toekomst zal worden aangekondigd.

Assassin’s Creed Valhalla Leaked Awards-lijst bevestigt nieuwe wapentypen

“60 fps voor consoles van de volgende generatie zijn in ontwikkeling en we zullen exacte releasedata bekendmaken met toekomstige TU’s,” Ze zei

Er zijn geen details meer gedeeld over deze Watch Dogs Legion-update van de volgende generatie, en we weten niet zeker of de update ook beschikbaar zal zijn op Xbox Series S, die de game momenteel speelt met een resolutie van 1080p en 30 frames per seconde. Interessant is dat de Xbox Series S-versie van de game ook ray-traced reflecties biedt. Xbox Series X en PlayStation 5 richten zich beide op dynamische 4K-resolutie met 30 frames per seconde. Hieronder vind je wat Eurogamer Digital Foundry te zeggen heeft over de prestaties van de game ten opzichte van de volgende generatie consoles:

Alles draait op 30 fps op alle drie de systemen, zonder de verschillende niveaus van vertraging die te vinden zijn in de nieuwste generatie apparaten – niet geïnteresseerd in framesnelheidsgrafieken, maar geweldig voor gamers. Ik vermoed dat we op de laatste generatie platforms aan beide kanten van de CPU en GPU zijn vergrendeld, maar de nieuwe hardware werkt gewoon, waarbij de DRS zorgt voor mogelijke grafische knelpunten. Als ik hiernaar kijk, vraag ik me af of de optionele prestatiemodus ook 60 fps gameplay kan bieden: volgens de configuratiebestanden op de pc was er een 60 fps-modus in de PS5 en Xbox Series X werkt op een gegeven moment, maar dat is het niet. case in de definitieve versie van het spel. Misschien komt dat op een later tijdstip.

Watch Dogs Legion is nu wereldwijd beschikbaar voor consoles, computers en Stadia-apparaten. De titel werd in oktober vorig jaar opnieuw uitgebracht. We zullen updaten zodra we meer te weten komen over de update van de volgende generatie van Ubisoft voor Xbox Series en PlayStation 5.

READ  Button City Review | Xbox-serie X | S-recensies.

Written By
More from Vanessa Hale

Warrior Boy gaat over een krijger en is nu uitgebracht op Xbox One en Xbox Series X | S

Is er een meer algemene titel dan Warrior Boy? Game of War...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *