Sony onthult op 14 april een nieuw Xperia-apparaat

Sony heeft stilletjes het Officiële Xperia-pagina YouTube-banner onthult binnen twee weken een nieuwe productaankondiging. Zoals ik heb gemerkt Het leven van een robotHet bord zegt dat het bedrijf een nieuwe versie lanceert Xperia Product op 14 april om 16.30 uur JST of 03.30 uur ET in de VS. Aangezien Sony de Xperia YouTube-banner gebruikt om te adverteren, is het waarschijnlijk dat het het evenement op het videoplatform zal uitzenden.

Het bedrijf heeft niet gezegd wat voor soort product het zal onthullen, maar er gaan geruchten over specificaties voor een telefoon genaamd Xperia 1 III. Volgens die geruchten zal de telefoon er zijn Specificaties om te concurreren De belangrijkste apparaten van andere bedrijven. Er wordt gezegd dat het een 6,5-inch 4K OLED-scherm heeft met een beeldverhouding van 21: 9 en een verversingssnelheid van 120 Hz, evenals een endoscooplens die intern door Sony’s CyberShot-divisie zal worden vervaardigd.

De telefoon wordt aangedreven door Qualcomm Leeuwenbek 888-De nieuwste premium-processor voor smartphones van het merk, en deze kan tot 16 GB RAM en 512 GB opslaggeheugen bevatten. Andere mogelijke functies zijn onder meer een 5000 mAh-batterij, SD-sleuf en koptelefoonaansluiting. Het model kost naar verluidt ongeveer $ 1.370 wanneer het wordt omgerekend van Chinese yuan, wat geen verrassing is, aangezien de Xperia 1 II bij de lancering $ 1.200 kost.

Op 14 april weten we het zeker – we laten je dan weten of Sony al een nieuwe telefoon heeft onthuld.

READ  Apple verlaagt de prijs van EarPods met $ 10 nu ze niet bij iPhones zijn inbegrepen
Written By
More from Lesley Curry

Zet je schrap. Facebook heeft een enorm nieuw lek in handen

De socialemediagigant voelt zich nog steeds slim over het dumpen van telefoonnummers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *