Watch Dogs: Legion voor PS5, Xbox Series X krijgt de Performance-modus

Watch Dogs: Legion werd vorig jaar uitgebracht en als je het nog niet hebt gespeeld maar van plan bent dit te doen met een console van de volgende generatie, kan dit goed nieuws voor je zijn. Dit komt omdat Ubisoft heeft aangekondigd een nieuwe gamemodus te introduceren in de vorm van prestatieverbetering.

Dit wordt gedaan zodat spelers op consoles van de volgende generatie, zoals de PS5 en Xbox Series X, van het spel kunnen genieten door gebruik te maken van hun hardware. Dit zal voornamelijk de framesnelheden verhogen die spelers uit het spel kunnen halen tot 60 frames per seconde. Voor degenen die een beetje context nodig hebben, is de game vooraf vergrendeld op 30 fps, ondanks dat het een game wordt genoemd die is ontworpen voor consoles van de volgende generatie, dus deze update is eigenlijk zeer welkom in werkelijkheid.

Hoewel er absoluut niets mis is met het spelen van games met 30 fps, maakt 60 fps het spel vloeiender en leuker, wat spelers die de game niet hebben gekocht, zou kunnen aanmoedigen om het te kopen. Watch Dogs: Legion zal niet de enige game zijn die Ubisoft aanbiedt in de Performance-modus. Andere games, zoals Assassin’s Creed Valhalla en Rainbow Six Siege, kregen ook vergelijkbare Performance Mode-updates.

Mislukt de spellen. Lees meer over Microsoft, Ps5, Sony, Ubisoft, Watch Dogs en Xbox Series X. Bron: Ubisoft

READ  Cryptic Xbox Series X Tease heeft fans die de neiging hebben om te raden
Written By
More from Vanessa Hale

Wanneer komt update 1.5 naar consoles?

Stardew Valley Update 1.5 is onlangs uitgebracht op pc. Maar wanneer kunnen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *