WatchOS 7.5 Beta voor Apple Watch

Verbeteringen komen weer voor Apple Watch. Apple test de bètaversie van watchOS 7.5 en dat betekent dat er naast de nodige bugfixes ook nieuwe functionaliteiten kunnen komen. We zullen je in dit artikel op de hoogte houden!

Tijd voor nog een ronde van Apple Watch-bèta. Apple begon watchOS 7.5 te testen. Hopelijk bevat het enkele van de nieuwe functies waarover we het in dit artikel zullen hebben.

De nieuwste versie van watchOS 7.5 Beta

watchOS 7.5 Beta 1

22 april 2021 Apple heeft de eerste bètaversie van watchOS 7.5 uitgebracht met versienummer 18T5546f.

Download watchOS 7.5 beta

De bètaversie van WatchOS 7.5 is beschikbaar voor ontwikkelaars en algemene testers met het juiste bètaprofiel. Als je al een eerdere watchOS-bèta hebt geïnstalleerd, zie je de update automatisch verschijnen. We verwachten dat er binnenkort een bètaversie beschikbaar is voor algemene testers.

Kijk uit: Deze bèta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en algemene testers en zijn niet geschikt voor gebruik op de apparaten die je dagelijks nodig hebt.

Meer dan watchOS 7.5
Aangezien dit al de vierde update is, verwachten we dat deze voornamelijk kleine tweaks bevat. Apple zal ook enkele bugs en problemen uit eerdere versies oplossen, maar we verwachten geen echt grote nieuwe functies.

Tijdlijn watchOS 7.5 beta

Hieronder vindt u een overzicht van de bètaversies van watchOS 7.5. We verwachten dat watchOS 7.5 in het voorjaar van 2021 wordt uitgebracht.

  • watchOS 7.5 beta 1:22 april 2021 (uitgebracht, buildnummer 18T5546f)
  • watchOS 7.5 Finale: mei of juni 2021 (verwacht)

Over bètatesters
Bij het testen van bètaversies kom je vaak problemen tegen. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden ze tijdens de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last krijgen van crashes of werken sommige apps mogelijk nog niet naar behoren. Houd daar dus rekening mee als u besluit watchOS-update te testen. Het is dus niet aan te raden om een ​​proefversie te installeren op een apparaat dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen zijn met de bètaversie. Bovendien kun je niet downgraden met watchOS.

READ  Marcel van Roosmalen: Mag ik al naar huis? Het lijden riep feesten

Dit artikel zal keer op keer worden gepubliceerd met nieuwe bètaversies, om de nieuw toegevoegde functies bij te werken.

watchOS 7

watchOS 7 is de belangrijkste update voor Apple Watch, die debuteerde in het najaar van 2020. De update bevat langverwachte slaapfuncties, nieuwe en verbeterde wijzerplaten, een handwasfunctie en meer. Lees hier meer over de update en een overzicht van alle watchOS 7-functies.

watchOS 7

More from Madison Garrett

CoronaMelder werkt binnenkort mogelijk samen met Europese corona-apps

CoronaMelder kan vanaf 30 november mogelijk informatie uitwisselen met andere Europese corona-apps....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *