Het Pokemon Sword and Shield-lek wekt speculatie op over de release van zijn derde DLC dit jaar

Ze wachtte Pokemon zwaard En de Pokemon Shield Staat er op het punt om in 2021 meer downloadbare content te hebben? Op het eerste gezicht is dit een absurde suggestie op de grens, maar dat is speculatie Pokemon De samenleving probeert te navigeren nadat een oud en nauwgezet lek online opduikt. In februari 2020 lekte 4chan rond Pokemon zwaard En de Pokemon Shield Het verscheen en niemand merkte het, niet alleen vanwege de bron, maar ook vanwege de aantijgingen die erin werden geuit. Het lek is echter langzaam aan het controleren, wat op zijn beurt gebeurde Pokemon Fans zoeken hem weer.

Geplaatst door een anonieme gebruiker van 4chan, begon het lek dit in 2020 te beweren Pokemon zwaard En de Pokemon Shield Hij zou twee DLC’s krijgen die 200 monsters zouden toevoegen. Dan merkt hij op dat in 2021 een simpele remake van Pokemon Diamond En de Pokemon Parel Zal loslaten. Dat had ze duidelijk goed.

Dan gaat het lek het claimen Pokemon zwaard En de Pokemon Shield Het krijgt dit jaar de derde aflevering van DLC, 2021, die de rest van de verloren Pokemon en drie nieuwe mystieke Pokemon zal toevoegen.

Het lek concludeert vervolgens dat iets genaamd “Project Kingpin” in 2022 zal worden uitgebracht. Wat zou het kunnen zijn, kan iedereen raden, maar sommigen geloven dat het Pokemon Legends: Arceus, Dat in 2022 gelanceerd zal worden, nadat het eerder dit jaar werd onthuld, samen met Briljante diamanten En de Heldere parel.

De vraag van een miljoen dollar is natuurlijk of er iets is voor dit lek of dat het lek geluk heeft met hun vooruitzichten. Wees voorzichtig met alles totdat we een antwoord op deze vraag hebben.

READ  In december komen er nog drie games naar Stadia

Voor wat het waard is, er zijn geen geruchten of rapporten over een derde deel van de downloadbare content. Dit sluit een lek niet uit, maar als er een nieuw DLC-onderdeel in de maak was, zou je denken dat het een van de vele was Pokemon Online insiders en lekken zouden nu al nieuws over dit onderwerp kunnen hebben.

Op het moment van publicatie heeft geen van de betrokken partijen gereageerd op dit lek en waarschijnlijk ook niet. Nintendo en Game Freak geven nooit commentaar op lekken, geruchten, rapporten of iets van losse en speculatieve diversiteit. Als ze echter dit oude 4chan-lekpatroon doorbreken, zullen we het verhaal bijwerken met alles wat ze te zeggen hebben. In de tussentijd voor meer dekking op alles Pokemon, Klik Hier.

Written By
More from Aubrey Mason

IGN Benelux Games of the Generation volgens redacteur Rick Otten

We staan ​​aan de vooravond van een nieuwe generatie. Met de komst...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *