watchOS 8.1 bèta vrijgegeven voor Apple Watch-testers

Zal watchOS 8.1 nieuwe functies brengen? We zullen het snel genoeg weten nu de nieuwste bètaversie van watchOS 8.1 uit is. Dit is de eerste grote update voor watchOS 8, die de Mindfulness-app, focusondersteuning en nieuwe stijlmeldingen toevoegt. In watchOS 8.1 verwijdert Apple alle bugs en kan het ook enkele kleine wijzigingen en verbeteringen bevatten. We duiken er zo snel mogelijk in.

De nieuwste bètaversie van watchOS 8.1

watchOS 8.1 bèta 1

21 september 2021 Apple heeft de eerste bètaversie van watchOS 8.1 uitgebracht met buildnummer 19R5541f.

WatchOS 8.1 bèta downloaden

watchOS 8.1 bèta is beschikbaar voor ontwikkelaars en algemene testers met het juiste bètaprofiel. Als je al een eerdere bètaversie van watchOS hebt geïnstalleerd, zie je de update automatisch verschijnen. We verwachten dat de bèta binnenkort beschikbaar zal zijn voor openbare testers.

Ik merk: Deze bètaversies zijn alleen voor algemene ontwikkelaars en testers en zijn niet geschikt voor gebruik op de apparaten die u dagelijks gebruikt.

Meer dan watchOS 8.1
De grote release van watchOS 8 is net afgelopen, dus we verwachten geen grote nieuwe functies. Als we toch ontdekkingen willen, zullen we dit artikel natuurlijk updaten. We vertrouwen echter voornamelijk op bugfixes.

watchOS 8.1 bèta-tijdlijn

Hieronder vindt u een tijdlijn van de bètaversies van watchOS 8.1. We verwachten dat watchOS 8.1 in oktober 2021 wordt uitgebracht.

  • watchOS 8.1 beta 1: 21 september 2021 (uitgebracht, buildnummer 19R5541f)
  • watchOS 8.1 Finale: oktober 2021 (verwacht)

Over bètatesten
U kunt vaak problemen tegenkomen bij het testen van bètaversies. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden ze tijdens de testperiode toegevoegd en uitgebreid. U kunt ook crashes ervaren of sommige apps werken mogelijk niet goed. Houd daar dus rekening mee als u besluit de watchOS-update te testen. Het is dus niet aan te raden om een ​​proefversie te installeren op een apparaat dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen zijn met de bètaversie. Je kunt ook niet downgraden met watchOS.

READ  Update AirPods Max naar de nieuwe firmware: zo doe je het

Dit artikel zal keer op keer worden gepubliceerd met nieuwe bèta’s, terwijl we nieuw toegevoegde functies bijwerken.

More from Madison Garrett
Ravens vs. Steelers is een verhalend spel van het NFL-seizoen
De botsing tussen Baltimore Ravens en de Pittsburgh Steelers is groot. Het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *