Minecraft Bedrock 1.17.30-update downloaden

Deze week verrasten Minecraft-ontwikkelaars Bedrock-spelers met een update in plaats van een bètaversie. Minecraft Bedrock 1.17.30 is de grootste update die spelers hebben gezien sinds Caves and Cliffs Part 1.

Minecraft Bedrock 1.17.30 biedt veel functies binnen de demo-optie Caves and Cliffs, zoals veranderingen in het uitzetten van maffia, rauwe aderen, noedelgrotten en meer. De ontwikkelaars hebben ook enkele nieuwe functies toegevoegd voor spelers die nog steeds genieten van Caves and Cliffs Part 1.

Spelers van Bedrock Edition kunnen nu een nieuwe basis gebruiken genaamd “Respawn Blocks Explode” om te voorkomen dat ankers en bedden exploderen. De ontwikkelaars hebben ook hoekplaatsing toegevoegd aan de chassisblokken.


Download de laatste update voor Minecraft 1.17.30 Bedrock

Minecraft 1.17.30 Bedrock-update richt zich op de functies van Caves and Cliffs Part 2. In plaats van deze functies in bèta vrij te geven, gingen de ontwikkelaars door en brachten een officiële update voor Minecraft uit.

Het positieve is dat alle spelers nu de bètafuncties kunnen testen. Voorheen waren bètaversies alleen beschikbaar voor Android-, Windows 10- en Xbox One-apparaten. Als gevolg hiervan hadden spelers op andere apparaten geen toegang tot de nieuwe bètafuncties.

We hebben een Minecraft Bedrock Edition-update die vandaag wordt uitgerold naar alle platforms! Bekijk hier de 1.17.30 changelog: feedback.minecraft.net/hc/en-us/artic…

Houd er rekening mee dat de update enige tijd kan duren om alle platforms en werelden te bereiken, bedankt voor je geduld!

Minecraft 1.17.30 Bedrock stelt spelers van alle apparaten in staat om nieuwe experimentele functies te testen, zoals nieuwe biomen, terreingeneratie, mob-spawning en meer. Hier zijn de stappen om de nieuwste update op verschillende apparaten te downloaden:

Android- en iOS-apparaten

 1. Open Google PlayStore of iOS App Store.
 2. Zoek naar Minecraft.
 3. Als de game al is geïnstalleerd, hebben spelers de mogelijkheid om te updaten naar de nieuwste versie.
 4. Klik op de knop Bijwerken om Minecraft 1.17.30 te installeren.

Windows 10

 1. Open de Microsoft Store.
 2. Ga naar de officiële Minecraft-pagina.
 3. Vanaf hier kunnen spelers updaten naar Minecraft Bedrock-versie 1.17.30.

Xbox One

 1. Open Mijn apps en games.
 2. Selecteer hier Minecraft. Druk op de knop voor meer opties.
 3. Selecteer “Game en add-ons beheren” en vervolgens “Updates”.
 4. Op deze manier kunnen spelers eenvoudig de nieuwste Bedrock-updates downloaden.

Andere console-apparaten

De meeste consoles hebben een automatisch game-updatesysteem. Ze kunnen automatisch updaten naar de nieuwste versie. Sommige consoles kunnen spelers een pop-up geven die zegt dat er een update is,

Na het downloaden van de nieuwste bèta, moeten spelers een nieuwe wereld creëren waarin Experimentele grotten en kliffen zijn ingeschakeld. Vanaf nu kunnen spelers hun oude experimentele werelden niet upgraden naar de nieuwste versie.


Sneller dan snel rennen in een droom, like en volg Sportskeeda Minecraft Facebook bladzijde!

READ  Ten slotte is de Apple TV-app beschikbaar om te downloaden op Nvidia's Shield TV
Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *