Watersorteerpuzzel zonder advertenties is eigenlijk de beste manier

Watersorteerpuzzel zonder advertenties is eigenlijk de beste manier

Als je mobiele games hebt gespeeld of zelfs door sociale media hebt gescrold, heb je ongetwijfeld een misleidende advertentie voor een mobiel spel gezien. Misschien was het een advertentie helden oorlogenhoudt van Dit spel toont een op getallen gebaseerd torenspel – Een advertentie die niet lijkt op het eigenlijke spel. Of misschien was het een advertentie voor het spel Water sorteren Doen Werkt zoals geadverteerd, maar zorgt er ook voor dat je tussen elke puzzel een videoadvertentie bekijkt. Natuurlijk, deze spellen zijn gratis te downloaden, maar er zijn nog steeds kosten verbonden aan het spelen ervan.

Wat als je $ 10 zou kunnen betalen om vijf van deze klassieke puzzelspellen te spelen, zonder misleidende, aanmatigende advertenties of microtransacties? Een nieuwe pc-game heeft je gedekt en legt zichzelf uit door deze belachelijk lange titel: Ja! Je houdt van die spellen, toch? Daar ga je dan! Nu, laten we eens zien hoe je ze opruimt!

Afbeelding: Monkeycraft/D3Publisher via Polygon

Ik heb net gekocht en geïnstalleerd Ja! Je wilt “die spellen”, Dit is precies wat er op de doos staat. Mijn persoonlijke favoriete kleine game is “Color Lab”, een versie van de Water Sort-puzzelspellen, waarvan ik er een naar mijn telefoon begon te downloaden, en ik ontdekte dat het vol advertenties stond. Uiteindelijk heb ik de advertentievrije versie gekocht en gespeeld totdat het erg moeilijk was om verder te gaan zonder dat ik onvermijdelijk opnieuw advertenties moest bekijken om extra cups te ontgrendelen. Nogmaals, dit is heel gebruikelijk – het is onvermijdelijk dat je bij dit soort mobiele puzzelspellen wordt gevraagd om advertenties te bekijken of microtransacties te kopen, zonder in plaats daarvan een vast bedrag te betalen.

Ja! Wil je die spellen? Het bevat geen advertenties of microtransacties, hoewel er wel een beperkt aantal puzzels beschikbaar is om te spelen. De andere vier minigames zijn “Pin Pull” (vergelijkbaar met Reddingsheld: Trek aan de pin), “cash operatie” (vergelijkbaar met 3d geldlooppas), “Number Tower” (hetzelfde misleidende uitgangspunt helden oorlogen advertentie bovenaan) en “Parkeerplaats” (vergelijkbaar met parkeerstoring 3d). Mijn enige klacht wordt gedeeld met de andere “overwegend positieve” recensies over De Steam-pagina van het spel, is dat ik meer minigames en puzzels wil. Dit komt omdat ik dol ben op wat er tot nu toe beschikbaar is!

Dit zijn geen diepgaande of uitdagende spellen, maar soms wil je dat gewoon niet. Soms wil je gewoon iets simpels spelen terwijl je op de bank ligt, telefoon in de hand, halve afleveringen van kijkt Zwarte lijst. In geval dat Ja! Je wilt “die spellen”, Ik ga het op mijn Steam Deck zetten en heb een veel betere ervaring dan met mijn kleine verzameling mobiele games, omdat ik mijn telefoon niet hoef te dempen terwijl er eindeloze advertenties worden afgespeeld voor andere roofzuchtige mobiele games. Dit is meer dan 10 dollar waard.

READ  Na tien jaar ontwikkeling ziet Skyblivion er geweldig uit

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *