Oude online lobby’s van Call of Duty op Xbox zien eruit en voelen aan als een speelhal

Oude online lobby’s van Call of Duty op Xbox zien eruit en voelen aan als een speelhal

Als je regelmatig gamenieuws bekijkt, weet je waarschijnlijk dat het tijdperk van PlayStation 3 / Xbox 360 aanbreekt Plicht Titels beleven momenteel een grote opleving nadat de Xbox-servers uit het niets werden gerepareerd. Sommige vingers wijzen naar Activision, terwijl anderen beweren dat Microsoft het bedrijf is dat verantwoordelijk is voor de fixes, mogelijk vooruit plannend voor een scenario na de fusie. Ongeacht de reden waarom dit gebeurde, er is ook een redelijk goede digitale verkoop van die spellen georganiseerd, dus de spelersaantallen zijn nu te gek.

Als iemand die de franchise nonchalant volgt en er vanaf het begin van geniet, heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om de drie games te pakken die ik nog niet bezit (ook al heb ik er vroeger een paar uur in gestoken): Modern Warfare 3 En Black Ops 1 En 2. Overigens zijn het ook de OG-titels die de grootste stijging in het aantal spelers hebben gezien, dus dit leek ons ​​een goed moment om te zien hoe ze het na meer dan 10 jaar hebben volgehouden.

Afbeelding via Activision Blizzard

Het is niet verwonderlijk dat het erg leuk was om terug te gaan naar aanzienlijk minder complexe items Plicht. geen seizoenen. Ga niet voorbij een gevecht. Er zijn geen ingewikkelde uitkeringsstelsels. Gewoon een goede FPS-actie, die op dit moment als nostalgie aanvoelt Aardbeving 3. Alles is eenvoudig en duidelijk. Let wel, dat ben ik niet uitstekend Hij bekritiseert hoe Activision ermee omgaat kabeljauw In de afgelopen jaren gekoppeld aan enkele motorgerelateerde bugs en het feit dat bijna elke studio onder hun hoede nu vastzit in de mijnen van militaire FPS. Maar vaker wel dan niet, krijg je heimwee naar eerdere inzendingen van een langlopende serie om erachter te komen dat ze ouder zijn geworden als melk. Dit is hier niet het geval. En ik heb hun campagnes nog niet eens voorbereid.

READ  Wat betekent Verbeterd voor Xbox Series X | S?

Online conversatie over deze spellen heeft er ook toe geleid dat sommige oude fans het oud zijn gaan noemen Plicht Titels “arcade-achtige” ervaringen. En ze hebben zeker geen ongelijk. De serie heeft nooit geprobeerd om te realistisch of complex te zijn als het gaat om gameplay van moment tot moment, maar het was ook geen verzachtende aangelegenheid. Maar toch, uitgaande van de meest recente inzendingen, met veel meer complexe en toegankelijke actie- en vuurgevechtopties, tot de eerdere games, die leuk en relatief eenvoudig aanvoelen, rechtvaardigt het volledig zijn herwaardering als arcade-achtig.

Teruggaan naar oude online lobby's van Call of Duty voelt als teruggaan naar Arcade - COD Modern Warfare 3 Black Ops 1 2 na installatie van Microsoft Activision voor Xbox 360-gameservers

Afbeelding via Activision Blizzard

Het grootste verschil is dat ik veel minder tijd in de menu’s besteedde aan het afstemmen van mijn lessen en het bouwen van de wapens. Ik miste meteen enkele moderne functies, maar deze games – vooral vanwege technische beperkingen, laten we onszelf niet voor de gek houden – vertrouwden meer op het kiezen van de juiste wapens en voordelen voor de juiste gelegenheden. Hoe minder opties je hebt, hoe meer je uit je comfortzone moet komen. Ook: git goed. Ik waardeer hoe ze allebei zijn Plicht En slagveld De meest unieke gameplay-stijlen zijn door de tijd gevalideerd, maar er is iets zo puurs aan dit soort FPS-ervaring dat je een duidelijk idee hebt van wat je wilt doen. En je rolt ermee of je doet het niet. Nogmaals, schaduw aardbeving grote ruimte. Ik geniet van beide manieren om een ​​FPS te ontwerpen, maar AAA-projecten zijn het strakkere aanbod helemaal vergeten.

Constante lobby’s is iets anders waarvan ik niet wist dat ik het zo vaak miste. Ik heb het niet over de rotzooi die er altijd binnen gebeurt, maar als er geen door de gemeenschap gerunde dedicated servers beschikbaar zijn in je game, is de manier waarop spelers samenkomen voor lange sessies een integraal onderdeel van het ontwikkelen van een echt gemeenschapsgevoel en kameraadschap. Dit is ook de reden waarom velen van ons deze enorme AAA-versies van tien jaar geleden nu beschouwen als “kleinere” arcade-achtige troostrestaurants. Het is gemakkelijker om zowel vrienden als vijanden te maken als de game niet constant druklobby’s opbouwt. Ouder Hallo Titels kennen ook de waarde van het online aanmoedigen van langeafstandsvriendschappen, en er is goede reden om de Xbox 360 te beschouwen als de belangrijkste console voor competitieve (of competitieve) FPS-gaming.

Teruggaan naar oude online lobby's van Call of Duty voelt als teruggaan naar Arcade - COD Modern Warfare 3 Black Ops 1 2 na installatie van Microsoft Activision voor Xbox 360-gameservers

Afbeelding via Activision Blizzard

Teruggaan in de tijd brengt ook veel problemen met zich mee, zoals servers die door hackers zijn gehackt of willekeurige verbroken verbindingen omdat het P2P-systeem het moment verhelpt dat de hostverbinding een klein beetje hapert. We zijn op veel vlakken ver gekomen. Dit is de reden waarom ik meestal grapjes maak over jongens die rechtstreeks zeggen: “Man, het draait allemaal om ouder worden Plicht Versies waren beter. Nee, dat was het niet. Een deel van hun ontwerpfilosofie had zeker moeten worden behouden, maar tegelijkertijd ben ik helemaal voor uitgebreidere kaarten, flexibelere aanpassingsmogelijkheden en een echte serverinfrastructuur die al het geld weerspiegelt dat deze spellen verdienen.

READ  De releasedatum van Multiversus Early Access op PS5, PS4, Xbox en pc is volgende week

Het komt erop neer, denk ik, dat je deze senioren zeker eens moet proberen Plicht Ervaar gamen als je momenteel toegang hebt tot een Xbox-console. Zijn populariteit zal ongetwijfeld exploderen zodra de Microsoft-Activision-deal wordt gesloten en het wordt toegevoegd aan de oude Game Pass-catalogus, maar deze warme zomerdagen lijken perfect voor een geïmproviseerde trip down memory lane die ons eraan kan herinneren waarom we in de eerste plaats met online shooters zijn begonnen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *