Wauw! webinar bekijken?

Gisteravond is er in samenwerking met Sportunity een tweede webinar georganiseerd over de ontwikkelingen van de Woosh! reserveringssysteem. In dit webinar werden nieuwe ontwikkelingen belicht en werden de deelnemers (verenigingen) opgenomen in het betalingssysteem voor het verhuren van hun banen. Benieuwd? De link naar het webinar vindt u verderop in dit artikel.

Betaalfunctie beschikbaar in september

We werken nog steeds hard om het reserveringssysteem continu te verbeteren. De betaalfunctie is momenteel in ontwikkeling, waardoor een vereniging jouw banen beschikbaar kan stellen voor verhuur. Zo kun je gemakkelijk niet-leden ontvangen bij de club en een nieuw verdienmodel ontwikkelen. Deze betalingsfunctie zal naar verwachting begin september live zijn en zal dan beschikbaar zijn voor alle verenigingen die het reserveringssysteem gebruiken.

Reserveer via een webpagina

Zoals eerder gecommuniceerd, is het binnenkort ook mogelijk om via een webpagina een rechtbank te reserveren. Hierdoor is het gebruik van de Woosh! download de app om te reserveren. Hier wordt nog aan gewerkt en zal naar verwachting begin september live gaan.

Bekijk het webinar via deze link.

Toegang tot het reserveringssysteem

Inmiddels zijn ongeveer 60 verenigingen actief met het reserveringssysteem. Maakt uw vereniging nog geen gebruik van het reserveringssysteem, maar wilt u dat wel? Neem dan contact met ons op via [email protected] Vul je naam in, je functie binnen de vereniging, het e-mailadres waarmee je een SportID (Woosh! Account) hebt aangemaakt en de naam van je vereniging. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt!

De Woosh! app is gratis te downloaden in het App Winkel in Play Store.

READ  Deze smartphones hebben een Android-beveiligingsupdate gekregen
More from Madison Garrett

Nederland negeerde de verboden downloadsite The Pirate Bay

Door de blokkade van de illegale downloadsite The Pirate Bay is het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *