WBBL | 07: Alle 59 wedstrijden op televisie worden voor het eerst uitgezonden

WBBL 2021

Afgelopen seizoen waren er 36 wedstrijden op televisie te zien. © Getty

Aanvankelijk zal de Women’s Big Bash League dit jaar volledig worden uitgezonden, aangezien Cricket Australia voor het eerst in de zevenjarige geschiedenis van de competitie een historische deal heeft gesloten voor alle 59 wedstrijden.

Vorig seizoen werden 36 wedstrijden op tv getoond – het aantal is elk jaar geleidelijk verbeterd sinds de eerste release met slechts 10 wedstrijden die op tv werden uitgezonden.

Ondertussen heeft de WBBL ook volledige wedstrijden aangekondigd, nadat ze dit eerder alleen in de eerste 20 wedstrijden hadden gedaan vanwege aanhoudende COVID-19-beperkingen. Nu zullen de eerste 20 wedstrijden plaatsvinden in Tasmanië en de karavaan zal naar Adelaide, Perth en Mackay in Queensland reizen, waar de locaties voor de finale nog moeten worden onthuld. Dit bevestigt dat er dit seizoen door grenssluitingen in ieder geval geen competitiewedstrijden zullen zijn in NSW, Victoria of de ACT.

“De WBBL is de beste sportcompetitie voor vrouwen in Australië en de beste cricketcompetitie voor vrouwen ter wereld”, zegt Alistair Dobson, algemeen directeur van BBL. “We zijn het aan onze trouwe spelers en fans verplicht om een ​​compleet programma te leveren, en de aankondiging van vandaag versterkt dat nog meer.

“Tegelijkertijd is de aankondiging van een spraakmakende uitzending ook geweldig. Fans kunnen nu elke wedstrijd op tv bekijken, zodat onze fervente supporters cricket van wereldklasse ontvangen, ondanks de uitdagingen van de pandemie.”

Wedstrijden zullen worden gehouden in Perth op Lilac Hill en Wakka, terwijl Karen Rolton Oval en Adelaide Oval wedstrijden zullen organiseren in Adelaide. De Great Barrier Reef Arena in Mackay in Queensland heeft een winning streak van negen wedstrijden gekregen nadat het onlangs met succes drie ODI-wedstrijden tussen gastland Australië en India had georganiseerd. Echter, het Metricon Stadium van de Gold Coast, gekozen om een ​​theatrale roze baltest tussen de twee te organiseren op het elfde uur, kreeg geen WBBL-wedstrijd.

READ  Des Moines-teams staan ​​te popelen om verloren wedstrijden in te halen tegen COVID-19, derecho

Titelverdediger Sydney Thunder ontmoet op 14 oktober de Melbourne Stars.

© krickpos

Gerelateerde verhalen

More from Madison Garrett

Bent u van plan om de zomer door te brengen in Madison Lakes? Wil je deze gratis app downloaden.

Vrijwilligers van de Clean Lakes Alliance zullen vanaf 27 mei zorgen voor...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *