Deathloop-ontwikkelaars zeggen dat er nog een groot geheim te ontdekken is

Deathloop level-ontwerper Julien Eveillé zei dat er nog een ander groot geheim in de game zit dat fans nog niet hebben gevonden.

Er is veel te doen in Deathloop. Het spel is verspreid over vier verschillende regio’s, die elk toegankelijk zijn gedurende vier verschillende tijdsperioden. Alsof dat nog niet genoeg was, ontvouwen de ervaringen van spelers in het verhaal zich op verschillende manieren, afhankelijk van de verschillende scenario’s die je onderweg hebt opgezet. Hoewel het internet sinds de release van de game vorige maand meedogenloos is geweest in zijn pogingen om de vele verborgen diepten van Blackreef te ontdekken, suggereren tweets van Eveillé dat er nog steeds een groot geheim is dat iemand moet ontrafelen.

“Ik weet zeker dat internet nog niet alles heeft gevonden dat verborgen zit in de Deathloop”, zegt Eveillé. ‘Er is nog één geheim dat ik wil dat iemand ontdekt.’

Het oplossen van de puzzel is misschien niet zo eenvoudig als het verkennen van de verschillende Deathloop-regio’s. Immers, als dat het geval was, zouden mensen het nu waarschijnlijk gevonden hebben. In antwoord op de vraag van een fan over de aard van het geheim, zei Evie: “Het is een veel groter gevolg van een grotere gebeurtenis die alleen kan gebeuren als je het doet. Bovendien liggen oorzaak en gevolg niet op dezelfde kaart!”

READ  Cheil aan de slag voor Invictus Games

Terwijl Eveillé iets meer bood om fans in de goede richting te sturen, maakt de tweet van de ontwikkelaar duidelijk dat hij voornamelijk ‘s middags en’ s middags op Updaam-niveau werkte in het gebied. Hoewel dit gemakkelijk een irrelevante factor kan zijn om te onthullen waar het geheim is, kan het ook een goede plek zijn om te beginnen.

Volgens de ontwikkelaar moet het geheim heel duidelijk zijn als je het vindt. “Dit geheime ding is niet zo verborgen, het is eigenlijk ‘op de neus’, maar het is gebaseerd op een reeks mogelijkheden – het is niet zo voor de hand liggend -. Dus, als je momenteel het Deathloop-verhaal speelt en je merkt dat je geworteld bent in een reeks gebeurtenissen” The Unobvious”, let op de geheimen die in het volle zicht verborgen zijn – ze zouden de eerste dag van een Arkane-ontwikkelaar kunnen zijn.

Voor meer informatie over Arkane’s nieuwste meesterwerk, bekijk dit stuk dat onderzoekt hoe het originele melee-vechtsysteem van de game werd gesloopt. Als alternatief, als je momenteel twijfelt over het al dan niet maken van de oevers van Blackreef, bekijk dan onze Deathloop-recensie, waar we de game 10/10 gaven.

READ  Apple staat opnieuw streamingdiensten voor games toe in de App Store | NU

Jared Moore is een freelance schrijver voor IGN en kan niet stoppen NPC’s van hoge plaatsen te schoppen. je kunt het volgen Twitter.

Written By
More from Aubrey Mason

Het populaire gratis overlevingsspel Muck bestaat omdat YouTuber zout werd

Op een bepaald moment in het verleden maakte iemand een opmerking over...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *