We bieden gratis gesloten bètacodes van Lost Ark

Je hebt misschien wat gemopper gehoord over Lost Ark, de Koreaanse MMO die zijn weg vindt naar de westerse markten en wiens reeds gesloten bèta de hitlijsten van Steam verscheurt. Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de Diablo-Meet-Final Fantasy-game, heb je geluk: we hebben 5.000 vergrendelde bètacodes en we geven ze gratis weg.

Het enige wat je hoeft te doen is naar onze weggeefpagina te gaan en de tool in te vullen die je daar vindt. Maak je geen zorgen, je hoeft er niets voor te doen: gewoon Volg ons op TwitterMeld u aan voor onze gratis wekelijkse nieuwsbrief en bekijk onze Overwolf-app. Eenmaal voltooid, ontvang je onmiddellijk een gratis code voor de gesloten bèta van Lost Ark die loopt tot 11 november.

Als je eenmaal binnen bent, heb je volgende week de tijd om een ​​van de beschikbare Lost Ark-lessen te bekijken en wat praktische tijd te krijgen ruim voor de lanceringsdatum, die is verschoven naar volgend jaar terwijl het team werkt om de uitgave Dit jaar.

Onze set iconen wordt uitgebracht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, dus als je deze week de Lost Ark wilt uitproberen, haast je en pak er een.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “we bieden gratis gesloten bètacodes van Lost Ark”, “type”: “news”, “category”: “lost-ark -online”} , ” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “:” “,” title “:” Lost Ark Online “,” genres “:[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
AMD FidelityFX Super Resolution wordt nu ondersteund in mid-range pc-videogames
De ontwikkelaars achter The Medium Gaming hebben aangekondigd dat hun titel ondersteuning...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *