Onder ons en meer worden in december lid van Game Pass PC

11 december 2020 Microsoft heeft een hele reeks nieuwe Game Pass-pc-titels aangekondigd, waaronder Among Us.

Doom Eternal is nu beschikbaar op Xbox Game Pass voor pc, maar het is niet de enige game die deze maand naar de thuiscomputerversie van de abonnementsservice van Microsoft komt. Game Pass zit boordevol uitstekende aanbiedingen in december, vanaf de lancering van de eerste dag voor prachtig ogende indietitels tot enorme toevoegingen van grote uitgevers. Naast de titels die een paar weken geleden zijn aangekondigd, heeft Microsoft de sluier opgelicht voor een aantal nieuwe toevoegingen tijdens The Game Awards.

Hoewel er nog veel meer Yakuza-games komen naar Game Pass voor pc, helaas zullen we die pas volgend jaar spelen. Wij zullen speel Morkdredd, een coöperatieve fysica-gedreven puzzelspel gericht op licht en schaduw, dat net op 10 december is gelanceerd en op de dag van uitgave is toegevoegd aan zowel console als PC Game Pass. (Hoewel je misschien hebt gezien dat Skyrim op 15 december naar het abonnement komt, is dat alleen op de console Рsorry, als je op de een of andere manier nog geen pc-versie hebt.)

Among Us is verreweg de grootste game in het nieuwe Game Pass-aankondiging, en als je je nog niet hebt aangesloten bij de miljoenen die al spelen, heb je al snel geen excuus meer. De spel voor sociale aftrek is vanaf 17 december beschikbaar via Game Pass PC.

17 december is de grote dag voor veel titels. We worden narratief gedreven horrorspel The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, racespel MotoGP 20 en het veelgeprezen puzzelspel Wilmot’s Warehouse.

We hebben in december al een groot aantal games ontvangen, waaronder de langverwachte toevoeging van Doom Eternal. Er is Haven, een gloednieuwe, prachtig ogende indie-versie van JRPG’s. December heeft ons ook VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action en Yes, Your Grace gebracht om de hattrick van excellent te voltooien indie spellen.

READ  Crash Bandicoot 4: het wordt tijd - komt het naar de pc?

Als je op zoek bent naar iets groots, biedt Game Pass nu Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition, een nieuwe en verbeterde versie van een van de beste RPG-spellen in recente herinnering. Er is ook Call of the Sea – het mysterieuze verhalende avontuur dat je je misschien herinnert bij het gameplaydebuut van Xbox Series X eerder dit jaar – en Chucklefish’s Starbound.

Dan hebben we Unto the End, dat de ontwikkelaars omschrijven als een “filmische platformgame” – denk aan Limbo, maar met meer zwaardgevechten. Als je werd afgeleid door de Releasedatum Cyberpunk 2077, waren er op 10 december ook twee opmerkelijke toevoegingen: GreedFall en Yooka-Laylee and the Impossible Lair – waarvan de laatste overigens een van de beste 2D platformgames deze kant van Donkey Kong Country 2.

Dat zijn de zelfstandige games, maar er is deze maand nog een grote toevoeging aan Game Pass: EA Play. Vanaf 15 december krijg je toegang tot een gigantische bibliotheek met EA-titels als onderdeel van je abonnement, inclusief games als Star Wars Jedi: Fallen Order. Dit voordeel is exclusief de Pro-laag van EA Play, waarmee je toegang krijgt tot nieuwe EA-games op de dag van hun release – dat is nog steeds exclusief voor Origin op pc.

Game Pass neemt natuurlijk zoveel weg als het geeft. Op 15 december hebben we geen toegang meer tot Age of Wonders: Planetfall, Infinifactory, Metro: Last Light Redux, MudRunner, Pathologic 2, The Turing Test en Ticket to Ride. Dan, op 30 december, zal de service Farming Simulator 17 en Football Manager 2020 laten vallen.

READ  Sword of the Necromancer wordt op 10 december gelanceerd op consoles en pc via Steam

Written By
More from Max Mcgee

Sable koude verkenningsgame krijgt een releasedatum in september

Verhoog uw fietsen, want we weten eindelijk wanneer de sable op is....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *