We hebben gewoon geen nieuwe Titanfall gekregen, toch? [Update]

Titanfall 2 promokunst

afbeelding: Titanfall 2

Onderzoek, Apex Legends Is een goede schutter, maar Titanfall 2 Het was een van de beste first-person games ooit, dus je begrijpt waarom mensen niet zwijgen over het feit dat ze nog een deel in de serie willen.

Voorbeeld: Hoewel de studio de laatste tijd een enorm succes is geweest star Wars De game, die moet blijven ondersteunen Apex Legends, lanceer een Medaille De game, Respawn’s Community Guy Jason Garza presenteerde die dag een livestream toen een fan hem vroeg naar de toekomst, en wat de toekomst biedt, maar val van titaan. Verrassend genoeg kreeg de fan een zeer nauwkeurig antwoord:

Heb geen hoop, man. Ik heb dit al eerder gezegd. We hebben niets in zaken. niets. Er is daar niks. We hebben nu veel andere games.

Hoewel ik diep teleurgesteld ben in de verklaring zelf, heb ik ook veel sympathie voor de persoon wiens taak het is om elke dag diezelfde verdomde vraag te beantwoorden.

Ik waardeer ook openhartigheid. Veel mensen in deze branche kunnen gewoon lachen en van onderwerp veranderen, of zeggen: “We hebben momenteel geen plannen”, of “Terwijl we onze passie waarderen.” val van titaan Fans, we werken momenteel aan andere projecten, maar wie weet wat de toekomst zal brengen! “

Iemand die zegt “nee man, we hebben het te druk voor die oude string” is verfrissend. Maar ook, om ons terug te brengen naar het oorspronkelijke punt van dit bericht, het is behoorlijk triest.

Bijgewerkt: 22-09-21, 21:47 ET:: ah jiOf verdomd, ze hebben het verpest:


De missie die Titanfall 2 bewees was iets speciaals

Afbeelding van het artikel getiteld We & # 39;  re We hebben nooit meer een Titanfall gekregen, toch? [Update]

afbeelding: Titanfall 2

een paar uur binnen Titanfall 2Het is een onverwacht geweldige campagne voor één speler, er is een missie waar alles centraal staat. De regels veranderen, het verhaal breidt zich uit en het spel gaat in een hogere versnelling. Deze taak heet “Effecten en Oorzaken” en het is echt goed.


Titanfall 2: Kotaku مراجعة Review

Afbeelding van het artikel getiteld We & # 39;  re We hebben nooit meer een Titanfall gekregen, toch? [Update]

afbeelding: Titanfall 2

toen ik klaar was Titanfall 2Tijdens mijn zwangerschap voelde ik een doof gevoel in mijn lichaam. Ik verliet mijn appartement, liep naar de hoek van de straat en rookte een sigaret. Ik moest mezelf kalmeren. Ik heb net een geweldige ervaring gehad.

READ  Dit zijn de 5 beste Android-games 2020: Genshin Impact, Dead Cells
Written By
More from Aubrey Mason

Steam: deze games regeerden in 2020

Welke games hielden ons bezig in 2020? Je kunt het natuurlijk lezen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *