We hebben nog vier wedstrijden over en een kans om echt een geweldige afsluiting van ons seizoen te hebben: WRALSportsFan.com

Hartverscheurend en emotioneel.

Dat is hoe NC State-coach Dave Doeren het verlies van 44-41 van vrijdagavond tegen Miami op de wekelijkse persconferentie van maandag samenvatte. Dat is natuurlijk te verwachten als je team binnenkomt, hard vecht en een wedstrijd tot het uiterste gaat. Maar er waren ook genoeg positieve punten om mee te nemen.

“Ik was erg aangemoedigd en erg trots op de manier waarop onze jongens zich voorbereidden en vochten, en verbeterde van hoe we twee weken voorafgaand aan ons afscheid tegen UNC speelden tot hoe we die avond speelden,” zei Doeren.

Miami, nr. 9, kreeg in de AP-poll van deze week een enorme prestatie van quarterback D’Eriq King (430 overgaand werven, 105 meeslepende werven). Maar ondanks zijn geweldige acties wist de Wolfpack in het vierde kwartaal een voorsprong van 10 punten op te bouwen. Aan het eind van de dag zei Doeren dat de negatieven van binnenuit kwamen.

“Het komt neer op vier of vijf keer spelen in de wedstrijd”, zei Doeren. “Er waren toneelstukken die niets met Miami te maken hadden, routinematige toneelstukken die we hadden kunnen maken om de wedstrijd opzij te zetten, en dat is niet gelukt.”

Aanvallend haalde State het meeste uit junior quarterback Bailey Hockman, die een van de beste games uit zijn carrière had. Hij gooide voor 248 yards, twee touchdowns en hij ving een touchown.

Op de openingsdrive ving Hockman een terugworp van ontvanger Thayer Thomas en rende 31 meter voor een 7-0 voorsprong. Het was duidelijk in zijn daadkracht dat hij simpelweg vertrouwen had in zichzelf en het spelplan. Dat is iets wat Doeren toeschrijft aan het voorbereid zijn in een plan dat voor hem is gebouwd.

READ  BJP Silent On Rajasthan's Sachin Pilot, zegt beweringen over paardenhandel door het congres verzonnen

“Ik denk dat Bailey zich goed heeft voorbereid en gekeken heeft naar de verschillende dingen die kunnen gebeuren. Ik dacht gewoon dat hij snel was met zijn reacties. Hij bleef daar niet zitten wachten. Hij gaf zijn ontvangers een kans”, aldus Doeren. “Ik denk dat het hebben van het succes en het zien van die jongens die voor hem spelen, alleen maar zal leiden tot meer succes voor hem.”

Het hielp Hockman dat er geen pasjes waren gevallen, zei Doeren. Een van die redenen is het grote doelwit van 6-7 Tight End Cary Angeline. Doeren zei dat Angeline, die vier vangsten had voor 54 meter en een touchdown, “de beste handen heeft van ons voetbalteam.” Angeline’s voordeel is de mismatch dankzij zijn lengte, maar ook zijn spanwijdte en vangstraal vormen grote problemen voor de tegenpartij.

“Cary gaat deel uitmaken van het spelplan en ik weet dat de quarterbacks hem als een vangnet beschouwen vanwege zijn grote omvang”, zei Doeren. “Hij is een mismatch voor jongens, vooral in de rode zone. Je hebt Devin en Emeka (Emezie) aan de buitenkant, Thayer of Porter (Rooks) aan de binnenkant en dan Cary, of we hem nu in de nummer 2 of Nr. 3 positie, ik werk vaak aan een linebacker. Dat is goed voor ons. “

NC State richt nu zijn aandacht op Florida State (2-5), die slechts één ACC-overwinning heeft, maar het was een 31-27 overstuur van UNC op 17 oktober. De Seminoles hebben een dynamische quarterback in Jordan Travis die FSU’s overtreding heeft gemaakt in de omgeving van. Ondanks het record van Seminoles weet Doeren dat ze de mogelijkheid hebben om licht uit te spelen.

READ  Het succes van het WTT-coronavirusprotocol biedt hoop voor US Open

“Ik weet niet of je het record van een team kunt bekijken en het heel veel krediet kunt geven. Je weet niet wat er week in en week uit gaat veranderen in de opstelling, wat het team soms enorm verandert,” zei Doeren. “Dus we weten dat we een snel, atletisch team gaan spelen met een hele goede verdedigingslinie. (Tamorrion) Terry is een van de beste ontvangers van de conferentie als hij gezond is. Dus we zullen deze jongens niet over het hoofd zien. We moeten zo goed spelen als we kunnen om te winnen. “

Zou een vol huis in het Carter-Finley Stadium de uitkomst van de primetime-wedstrijd van vrijdagavond hebben veranderd? Doeren denkt dat het zou hebben geholpen, maar begrijpt de voorzorgsmaatregelen als gevolg van de pandemie.

“Ik bedoel, ons thuisvoordeel in een nachtwedstrijd is net zo goed als die van iedereen in het land”, zei Doeren. “Dus ja, ik denk dat het waarschijnlijk onze energie in de verdediging had kunnen helpen. Het zou hen aanvallend pijn hebben gedaan met cadans. Er zijn veel dingen die we als thuisteam verliezen met het COVID-19-onderdeel hiervan, maar beide teams hebben dezelfde dingen. Het maakt gewoon deel uit van de deal. “

Als het verlies van vrijdag iets heeft laten zien, is het dat Doeren’s groep veerkrachtig is en hij het meeste uit zijn jongens haalt. De Wolfpack had het gemakkelijk allemaal kunnen pakken na het matte verlies bij UNC op 24 oktober. Maar in plaats daarvan werd Doeren aangemoedigd door wat hij zag in het verlies tegen Miami en wat er nog op het programma staat voor zijn team.

READ  Spelers van het spel: verdediging

“Er zijn kansen om beter te worden”, zei Doeren. “Ik vind het bemoedigend hoe we hebben gereageerd op ons laatste verlies. Ik weet dat we hetzelfde soort resultaat zullen krijgen van deze jonge jongens. We hebben nog vier wedstrijden over en een kans om echt een geweldige afsluiting van ons seizoen te hebben. . “

NC State trapt zaterdag om 19.30 uur af tegen Florida State in het Carter-Finley Stadium.

More from Madison Garrett

Een voorbeeld van de vier-game-serie tegen de Angels

De Houston Astros zullen het gedurende vier wedstrijden opnemen tegen de Los...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *