Bekijk hier hoe Apple de eerste ARM-gebaseerde Mac live onthult: TechCrunch

appel organiseert vandaag zijn derde evenement in drie maanden. Het bedrijf houdt een (virtuele) keynote bij 10.00 uur PT (13.00 uur in New York, 18.00 uur in Londen, 19.00 uur in Parijs). En je kunt het evenement hier bekijken terwijl het bedrijf het live streamt.

Apple heeft op zijn ontwikkelaarsconferentie al aangekondigd dat er een nieuwe Mac met een op ARM gebaseerde processor dit jaar. Het evenement van vandaag lijkt dus de perfecte gelegenheid om een ​​nieuwe computer met Apple’s eigen processor te introduceren.

Evenzo zullen we waarschijnlijk ontdekken wanneer macOS Big Sur wordt uitgebracht. De nieuwe grote update wordt waarschijnlijk geleverd met de nieuwe Apple-computer. Apple zou deze mogelijkheid ook kunnen gebruiken voor andere, kleinere aankondigingen. Eens kijken of het bedrijf nieuwe accessoires heeft om mee te pronken.

Je kunt de livestream rechtstreeks op deze pagina bekijken, aangezien Apple zijn conferentie streamt op YouTube.

Als je een Apple TV hebt, hoef je geen nieuwe app te downloaden. U kunt de Apple TV-app openen en het gedeelte Apple Events zoeken. Hiermee kun je het evenement van vandaag streamen en oude opnieuw bekijken.

En als je geen Apple TV hebt en geen gebruik wilt maken van YouTube, laat het bedrijf je het evenement ook live streamen vanaf het Apple Events-sectie op haar website. Deze videofeed werkt nu in alle grote browsers: Safari, Firefox, Microsoft Edge en Google Chrome.

READ  Hoe u een Spotify-widget toevoegt aan uw iOS 14-thuisscren
Written By
More from Lesley Curry

PlayStation 4: alle games die in september 2020 uitkomen

De remaster (Afbeelding: Crytek) De PlayStation 4 heeft qua games veel te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *