We stellen steeds hogere eisen aan onze WiFi-netwerken en deze oplossing is toekomstbestendig

We stellen steeds hogere eisen aan onze WiFi-netwerken en deze oplossing is toekomstbestendig

Netgear-afbeelding

We stellen steeds hogere eisen aan onze (draadloze) internetverbinding. We werken of studeren hard en doen dat regelmatig vanuit huis. Om nog maar te zwijgen van streaming, gamen, downloaden en videobellen (allemaal tegelijkertijd). Bijna zestig procent van de huishoudens heeft inmiddels een slim apparaat in huis. De afgelopen jaren is het aantal Nederlanders met een 4K tv toegenomen, vooral in huishoudens met hoge inkomens of veel gezinsleden. Voor deze tv’s is voldoende internetsnelheid belangrijk. Zeker als je meerdere apparaten tegelijk gebruikt of tussentijds iets wilt downloaden. Het bekijken van een 4K-film duurt ongeveer 25 megabits per seconde (Mbps). Als 8K TV in de toekomst doorgaat, zal de vraag naar internetsnelheid toenemen.

NETGEAR lege afbeelding

Netgear-afbeelding

WiFi-routers zijn niet altijd klaar voor veel slimme functies

Smart home-producten hebben vooral betrekking op slimme verlichting, beveiligingsapparatuur, energie- en verwarmingsproducten. Maar keukenhulpjes als een slimme koelkast, koffiezetapparaat of wijnkoeler maken het leven steeds makkelijker. Slimme technologie is overal. Laadpalen worden steeds slimmer en bij de nieuwste generatie slimme e-bikes kun je via de app een melding krijgen als de fiets wordt aangehouden.

Deze technologie maakt het leven gemakkelijker en beschermt onze waardevolle bezittingen. Maar al deze verbonden apparaten zitten elkaar steeds meer in de weg. Dit komt omdat de meeste routers niet zijn ontworpen voor al deze nieuwe apparatuur. Hoe meer (slimme) apparaten je in huis hebt, hoe groter de impact op je internetsnelheid. Resultaten? Schokkerige videogesprekken, onregelmatige, pixelachtige weergave voor streaming en extreem trage downloads.

Investeer in een toekomstbestendige oplossing

Als je altijd wilt genieten van snel en kwalitatief hoogstaand internet, is het de moeite waard om te investeren in een goede oplossing, zeker met het oog op de toekomst. Met de NETGEAR Orbi 960 dradenkruissysteem U kunt beschikken over een hoogwaardige wifi-oplossing in uw huis en in uw voor- en achtertuin. Gepatenteerd antenneontwerp vergroot de WiFi-dekking. Dankzij geavanceerde technologie is de netwerkconnectiviteit zo sterk geworden dat obstakels zoals dikke muren worden overwonnen.

Het mesh-systeem combineert elegant design met ongekende snelheid, optimale dekking en betrouwbaarheid. Zo stream je UHD video tegelijkertijd naar alle apparaten, zoom je eenvoudig in vanuit elke kamer en ervaar je de nieuwste gaming-sensaties met real-time responsiviteit. Het mooie is dat het aantal slimme apparaten waarmee je verbinding maakt er niet meer toe doet. Met het Orbi 960 mesh-systeem verbind je honderden slimme apparaten zonder enige vertraging met één wifi-netwerk.

NETGEAR lege afbeelding

Netgear-afbeelding

Kies voor comfort, veiligheid en luxe

De Orbi 960 is eenvoudig te installeren en werkt met alle ISP’s. Het bekroonde systeem biedt ook automatische bescherming voor alle netwerkapparaten die gebruik maken van NETGEAR® Armor™-software. Zo wordt topklasse WiFi gecombineerd met optimale beveiliging. Bent u klaar om uw leven gemakkelijker te maken en WiFi-frustraties te elimineren? Ontdek het dan hier Het is een Europees 960-netwerksysteem Past goed bij je.

De journalisten van de Volkskrant zijn niet betrokken bij de inhoud van dit artikel en zijn er ook niet verantwoordelijk voor.

READ  Instagram-video's downloaden naar je iPhone: zo werkt het

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *