Wear OS-app bereikt 50 miljoen downloads nadat Pixel Watch deze heeft laten vallen

De officiële Wear OS-app heeft een nieuwe fase van downloads in de Play Store bereikt, net zoals de Pixel Watch en andere nieuwere smartwatches het irrelevant hebben gemaakt.

Zowel als een bijproduct van de legitimiteit van de app als een leuke indicator voor een hoge score, geeft de Google Play Store het aantal keren weer dat de app op uw Android-apparaat is gedownload. In plaats van het exacte aantal te geven, geeft de Play Store in plaats daarvan het aantal downloads voor elke app weer met parameters zoals 1000, 5000 en 10000.

In het weekend bereikte de officiële Google-app voor Wear OS-horloges – officieel “Wear OS by Google Smartwatch” – een nieuwe mijlpaal, met 50 miljoen downloads sinds de oorspronkelijke release in juni 2014. Vanaf het moment van de oorspronkelijke lancering tot de release van de Samsung Galaxy Watch 4, moet elke smartwatch die op Android Wear of Wear OS draait, worden ingesteld met deze speciale bijbehorende app.

Dat veranderde allemaal met de release van horloges op basis van Wear OS 3, zoals de Galaxy Watch 4, Montblanc Summit 3 en Google. pixel klok. In plaats daarvan heeft elk van deze horloges een bijbehorende app nodig, wat een nieuwe vereiste is met Wear OS 3.

Het ongemak van de nieuwe Wear OS-app maakt de timing van deze nieuwste release van Play Store-downloads – slechts enkele dagen na de lancering van de Pixel Watch – des te interessanter. Het is echter mogelijk dat deze Wear OS 3-horloges op hun eigen manier toch bijdragen aan het aantal downloads.

READ  Monopoly Sudoku is een mobiele variant op het klassieke puzzelspel met cijfers

Elke oude Wear OS 2-smartwatch vertrouwde op de draagbare versie van deze Wear OS-app om bepaalde functies en updates te bieden. Toen Tiles bijvoorbeeld voor het eerst aan het platform werden toegevoegd, deden ze dat met een update van diezelfde app op Watches. Ons APK Insight-team heeft opgemerkt dat de Pixel Watch zijn eigen unieke versie van de Wear OS-app heeft, hoewel we momenteel niet zeker weten welke rol deze speelt.

Desondanks is het leuk om te zien dat de originele begeleidende app voor Android Wear and Wear OS in de schijnwerpers staat voordat deze volledig irrelevant wordt. Zelfs Fossil, maker van het meest productieve Wear OS-horloge, is vandaag net begonnen met het upgraden van enkele van zijn recente modellen naar Wear OS 3, waarbij de Google-app die bij een van zijn apps werd geleverd, werd gedumpt.

Meer over Wear OS:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

https://www.youtube.com/watch?v=GqCOSEOPDSE

Written By
More from Eda Greene
Publicatie van een interviewbrief voor een advocaat in Allahabad; Hier is de downloadlink
Allahabad High Judicial Court heeft Legal Clerk Interview Letter 2021 uitgegeven. In...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *