Wear OS-update maakt het downloaden van apps eenvoudiger

Google maakt het gemakkelijker om apps te downloaden op zijn Wear OS. Ook de Play Store krijgt een update om samen te werken met Samsung.

Advertenties

Google vereenvoudigt een aantal dingen ter voorbereiding op de samenwerking met Samsung. Zo werd vorige maand aangekondigd dat Zuid-Koreanen hun eerste smartwatch zullen lanceren die draait op Google Wear OS. Waarschijnlijk zullen steeds meer smartwatches het besturingssysteem gaan gebruiken.

In eerste instantie zal de Play Store gebruiksvriendelijker zijn, met smartwatches in het achterhoofd. Binnenkort kunt u nieuwe filters gebruiken om uw zoekresultaten te verfijnen en door nieuwe categorie├źn te bladeren waarin horloge-apps en verschillende wijzerplaten worden gepromoot. U kunt de betreffende software of wallpapers ook vanaf andere apparaten op uw smartwatch installeren.

Nieuwe look voor Wear OS

De Play Store op Wear OS krijgt ook een nieuwe look om bij te blijven Googles-materialen die u ontwerpt. Dus browsen door de winkel in een compactere omgeving zou effici├źnter moeten zijn. Google zal belangrijke informatie op de kaarten weergeven, zodat ze gemakkelijker te lezen en te identificeren zijn. Wanneer je iets koopt, krijg je een melding op je Android-smartphone of desktopbrowser om de aankoop te voltooien.

Google heeft aangekondigd dat de update de komende weken wordt uitgerold naar Android-telefoons en smartwatches met Wear OS-versie 2 en later.

Tegoed: Google Wear-besturingssysteem
Tegoed: Google Wear-besturingssysteem

Advertenties

READ  SRMJEEE 2021 resultaat vandaag; Waar en hoe te downloaden van Srmist.edu.in
More from Madison Garrett

5 vragen over de opvolger van Android Auto beantwoord

Android Auto is in Nederland nooit officieel uitgebracht, maar zijn opvolger komt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *