Volledige Xbox 360-figuur past op de wimpers van het Unreal Engine 5-personage

Gears 5-ontwikkelaar The Coalition heeft een nieuwe technische demo Unreal Engine 5 samengesteld, geoptimaliseerd voor de Xbox Series X. De korte “Alpha Point”-video werd getoond tijdens een GDC-chat en is nog niet openbaar gemaakt, maar er is een screenshot hierboven. Opnieuw gaat hij in op het onderwerp vervallen ruïnes. Ik mis de sci-fi tech-demo’s uit de jaren 2000, maar UE5 biedt behoorlijk wat rock-and-roll.

De demo is vrij kort: een wrak, een zwevend diamanten ding, dat is het. Ik zal het in dit artikel opnemen wanneer het ergens wordt geüpload of, als niemand erin springt, neem ik het uit een GDC-talk, maar voor nu probeer ik te voorkomen dat een reeds gecomprimeerde stream wordt gecomprimeerd om je alleen een paar seconden renderen. Zoals je kunt zien op de foto die ik hieronder heb gepakt, zegt het ons niet veel dat we het niet al wisten, maar het heeft wel prachtige rotsen.

Tijdens de GDC-lezing waar de demo debuteerde, zei artistiek directeur van Alliance Kate Rayner dat de ontwikkeling van Unreal Engine 5 nog “heel vroeg” was, maar dat de demo een goede gelegenheid was voor de studio van Microsoft om “frames kwijt te raken” en samen te werken met Epic op Xbox-optimalisatie.

Opmerking: deze afbeelding is afkomstig van een webvideostream en is daarom gecomprimeerd. (Bron afbeelding: Alliantie)

Alpha Point werd oorspronkelijk gebouwd met Unreal Engine 4 – geanimeerd in de editor – en vervolgens geport naar UE5 en voltooid. Volgens artistiek directeur Colin Penty van The Coalition bestaan ​​de meeste assets in de demo uit 300.000 tot 500.000 driehoeken, 15 keer het aantal driehoeken in de gemiddelde assets van de Gears 5-game die in 2019 uitkwam. De studio heeft ook gewerkt met Triangle-assets. , zei Penty. miljoen, maar delen van het ontwikkelingsproces worden “te pijnlijk” met activa van deze omvang. Penty wees ook op enkele beperkingen Naniet-techniek Technologie die wordt gebruikt voor ultracomplexe activa. Het werkt momenteel bijvoorbeeld niet met transparantie, dus het grootste deel van het blad in de demo gebruikt het niet.

READ  Bloodborne PSX is een exacte replica van de originele From Software-game
Written By
More from Aubrey Mason

Rip Them Off werd uitgebracht op Xbox en Nintendo Switch

Lozange Lab heeft de titel van economisch puzzelbeheer en torenverdediging vrijgegeven Scheur...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *