Wedstrijdschema tussen India en Sri Lanka 2023 Gratis pdf-download online: Ontvang het wedstrijdschema van de IND vs SL T20I en ODI Series met wedstrijdtijden in IST en locatiegegevens

India’s bruisende thuisseizoen van 2023 begint met een reeks van zes witte bal-wedstrijden tegen Sri Lanka. De Board of Control for Cricket in India (BCCI) heeft op donderdag 8 december het schema bekendgemaakt voor Sri Lanka’s aanstaande tournee door India. Sri Lanka’s tour zal drie T20I-wedstrijden en verschillende One Day Internationals bevatten, beginnend op 3 januari 2023. Sri Lanka bezocht India voor het laatst in februari 2022, wat eindigde als een teleurstellend optreden voor de eilandbewoners na het verlies van zowel de T20I- als de Test-serie. India Team aankomende cricketwedstrijden: BCCI kondigt schema aan van India cricketteam-wedstrijden tegen Sri Lanka, Nieuw-Zeeland en AustraliĆ«.

India zal de komende witte bal-serie tegen Sri Lanka organiseren op zes verschillende locaties. De Men-in-blue beginnen hun nieuwe jaar met een T20I-serie van drie wedstrijden. Het iconische Wankhede-stadion in Mumbai zal voor het eerst sinds het begin van COVID-19 in 2020 weer oplichten en zal op 3 januari de inaugurele T20I van de serie hosten. De teams verhuizen vervolgens naar Pune voor hun tweede T20I-ontmoeting, gepland op 5 januari in het Maharashtra Cricket Stadium. De derde en laatste T20I wordt gespeeld op 7 januari bij de Saurashtra Cricket Association in Rajkot, Gujarat.

Wedstrijdschema India vs Sri Lanka 2022

Datum wedstrijd tijd (IST) plaats
03 jan 1 T20I 19:00 uur Mumbai
05 jan 2 t20i 19:00 uur Poona
07 jan Derde T20I 19:00 uur Rajkot
10 januari eerste OD 14:00 uur Guwahati
12 januari 2 ODI’s 14:00 uur Calcutta
15 jan derde OD 14:00 uur Thiruvananthapuram

Na de laatste T20I zou de actie verschuiven naar de witte bal 50-over competitie. De eerste ODI staat gepland voor 10 januari in het Barsabara Cricket Stadium in Guwahati, Assam, gevolgd door de tweede ODI op 12 januari in de beroemde Edens Garden Kolkata. Het eiland zal zijn rondreis door India afsluiten met de laatste ODI-wedstrijd die op 15 januari zal plaatsvinden in het Greenfield International Stadium in Thiruvananthapuram Kerala. Na hun ODI-serie-wedstrijd met Afghanistan onlangs, moet Sri Lanka zich nog rechtstreeks kwalificeren voor de komende Wereldbeker Heren in 2023. Daarom is de serie-clash tegen India cruciaal voor Sri Lanka om hun kansen op kwalificatie voor de top acht te vergroten. plek.

(Bovenstaand verhaal verscheen voor het eerst op LastLY op 15 december 2022 14:26 uur IST. Voor meer nieuws en updates over politiek, wereld, sport, entertainment en lifestyle, log in op onze website recentelijk.com).

READ  4K Stogram maakt het downloaden van Instagram-foto's en -video's nu eenvoudig - hier is hoe!
Written By
More from Eda Greene
Harry Potter Puzzles and Spells Review: A Magical Match-3 Mobile Game
Met Harry Potter: Puzzles & SpreukenIs Zynga erin geslaagd iets magisch te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *