Wedtips voor Premier League-wedstrijden van week 20 en meer

De voetbalactie gaat dit weekend door, zowel in de Premier League als in de rest van Europa.

Dus op welk team moet je wedden en wat zijn de belangrijkste evenementen? Onze analisten zijn hier om alle input te geven die u nodig heeft voor de EPL en meer.

Kansen Met dank aan Caesars Sportsbook.

Manchester United (+325) ontvangt Manchester City (-130) op Old Trafford, waarbij United de laatste negen wedstrijden in alle competities wint. City versloeg onlangs Chelsea met 4-0 in de derde ronde van de FA Cup, heeft het beste doelsaldo (+29) in de Premier League en versloeg United met 6-3 in de eerste derby van dit seizoen. Wie vind je deze keer leuk?

Paul Carr: United heeft alle drie de wedstrijden sinds de pauze gewonnen met 7-0 samen. Alle drie de overwinningen zijn echter behaald tegen de onderste zes teams, dus ik ben er niet van overtuigd dat United plotseling een hechte verdediging heeft gevonden. City heeft zich sinds tweede kerstdag grotendeels onder controle, met twee overwinningen en een gelijkspel waarin ze Everton met 16-2 versloegen. City won drie keer op rij van United, allemaal met meerdere doelpunten, en ik zie geen reden om iets anders te verwachten in deze. ik zal nemen stad.

Dalin’s klap: United leek de hoek om te zijn gegaan voor de WK-pauze en ging daarna door. Ik denk echter nog steeds dat City in een andere categorie valt. Het was alleen de Carabao Cup, maar City zag er woensdag doods uit toen hun onverwachte 2-0 nederlaag tegen Southampton hen uit de competitie sloeg. Dat alles, in combinatie met het feit dat City nog steeds naar Arsenal staart en tegen hun rivalen speelt, denk ik dat we het beste zullen zien van wat ze te bieden hebben. Ik ben bij Paul. stad Om te winnen – en het sap gaat ook naar beneden.

READ  The Division 2: Codename Nightmare is geannuleerd, zegt ontwikkelaar

Daniël Thomas: Prachtig! Wie had gedacht dat dit een discussie aan het begin van het seizoen zou zijn? United gaat momenteel in een goed tempo en City is, bij gebrek aan een beter woord, raar. Je weet maar nooit wat je van Babe’s kant gaat krijgen. Ik ga voor wat waarde en neem het aan Verenigde om deze taak te volbrengen.

Er is nog tijd om je aan te melden voor ESPN Fantasy Basketball! Gratis spelen

Over derby’s gesproken, Tottenham Hotspur (+225) verwelkomt zondag koploper Arsenal (+114). Terwijl Arsenal de eerste ontmoeting van het seizoen met 3-1 won in het Emirates Stadium, won Tottenham de laatste drie keer dat deze teams elkaar ontmoetten. ze thuisstadion. Kunnen ze er vier op een rij van maken?

Carr: Zou kunnen? Deze twee teams hebben elkaar twee keer ontmoet sinds Antonio Conte het roer overnam bij Tottenham Hotspur. Afgelopen mei won Tottenham thuis met 3-0 nadat Harry Kane’s penalty in de 22e minuut de score opende en daarmee Arsenal met 16-9 versloeg. Arsenal won in oktober met 3-1, scoorde driemaal in de eerste 35 minuten en vertrouwde vervolgens op Aaron Ramsdale voor een aantal geweldige reddingen in de tweede helft. Elk script is weer mogelijk en ik voorspel doelen op de een of andere manier. ik zal nemen Meer dan 2,5 doelpunten bij -130.

klap: Ten eerste, de standaard disclaimer: ik ben een Arsenal-fan, dus vooringenomenheid zal blijken. Arsenal domineerde de Spurs lange tijd tijdens de ontmoeting eerder dit jaar. Tottenham had problemen met een trage start, dus ik tipte Arsenal om te scoren, eerste helft op -110. Vergeet dat. gaan Arsenaal om te winnen Op de weg.

READ  Hollow Knight mod Pale Court breidt zijn kennis en baasgevechten uit in afwachting van Silksong

Waar ben je naar op zoek in andere Europese competities?

Tomas: Het is de Spaanse Super Cup-finale live op ABC, waarin Barcelona het opneemt tegen Real Madrid. Beide teams bereikten de finale via penalty’s en het zou me verbazen als deze wedstrijd zondag niet op deze manier wordt beslist. Ik neem de Teken na 90 minuten.

Wat is jouw beste gok voor het weekend?

Carr: ik ga mee Beide teams scoren Bij Nottingham Forest – Leicester City (-130). Forest was het hele seizoen thuis fit en scoorde 11 doelpunten (en 12 verwacht) in 12 wedstrijden en scoorde op alle doelpunten na. Leicester is buitenshuis in goede vorm en scoorde 17 goals (13 verwacht) in negen wedstrijden, en scoorde in elk van hen. Beide teams hebben een onderste vijf verdediging, dus de doelpunten moeten vallen – zoals ze gewoonlijk doen in de uitwedstrijden van Leicester.

klap: Ze behaalden niet de resultaten die ze verdienden, maar ik hou van de manier waarop Wolves eruitziet en de prestaties die ze leveren sinds Julian Lopetegui het roer overnam. Ik denk dat thuis, tegen een ploeg van West Ham United die er soms uitzag als verliezers – vooral onderweg (vijf punten uit negen wedstrijden), Wolven Pak de felbegeerde drie punten (+165).