Bekijk: laatste video van Amar Singh die zich verontschuldigt aan Amitabh Bachchan terwijl hij op het sterfbed ligt

Watch: Last video of Amar Singh apologising to Amitabh Bachchan while lying on death bed

Rajya Sabha-lid, voormalig leider van de Samajwadi-partij en beroemde machtsmakelaar tijdens het UPA-tijdperk, Amar Singh, stierf na zijn gevecht met nieraandoeningen in Singapore. Hij was 64. Hij werd in maart opgenomen voor een operatie in een ziekenhuis.

Singh stond bekend om zijn nauwe band met de Bachchan-familie en andere Bollywood-beroemdheden die vaak verschillende oogballen pakten, zowel in Bollywood als in de politiek.

De politicus heeft altijd zijn mening gegeven over de familiezaken van Bachchan. Hij was hun goede vriend en een vertrouweling. Laten we eens terugblikken op wat er mis is gegaan tussen Amar Singh en Amitabh’s hechte band en waarom het flirterig is gegaan. En de laatste video van Amar Singh die zijn excuses aanbiedt aan meneer Bachchan.

Amar Singh en Amitabh Bachchan

De laatste video van de heer Amar Singh voor Bachchan

“De afgelopen 10 jaar heb ik niet alleen afstand gehouden van de familie Bachchan, maar heb ik ook geprobeerd hen ertoe te brengen mij te haten. Maar nogmaals, Amitabh Bachchan heeft mijn vader hulde gebracht. Ik herinner me dat ik op deze plek in Singapore , Amit ji en ik bleven twee maanden bij elkaar voor mijn nierbehandeling … we groeiden daarna uit elkaar “, zei Amar Singh in de video die blijkbaar vanuit zijn ziekenhuisbed was opgenomen.

Bekijk de video die is opgenomen vanuit het ziekenhuisbed van Amar Singh.

De spijt en verontschuldiging van Amar Singh:

In februari tweette Amar Singh naar de heer Bachchan en zei dat hij zijn ‘overreactie tegen’ de familie Bachchan betreurde.

“Vandaag is het overlijden van mijn vader, en ik kreeg een bericht van @SrBachchan Ji. In deze levensfase, wanneer ik een strijd om leven en dood vecht, heb ik spijt van mijn overreactie tegen Amit Ji en familie. God zegene ze allemaal (sic), “

Hoe Amar Singh Amitabh Bachchan heeft geholpen

READ  Rick and Morty debuteert met nieuwe PlayStation 5-promotie

Het was Amar Singh die de zaken financieel veranderde toen Bachchan’s bedrijf ABCL aan het zinken was. Bachchan zei het zelfs: ‘Als Amar Singh er niet was geweest, had ik in Mumbai een taxi gereden.’

Het nieuws van de ondergang van de beroemde politicus Amar Singh is voor velen een schok geweest. Gebruikers van sociale media condoleren zijn dood met oprechte berichten. Tot de tijd dat het verhaal werd ingediend, plaatste Amitabh Bachchan’s niets op zijn Twitter-tijdlijn of condoleerde de ondergang van Amar Singh. Op dit moment is Sr.Bachchan zelf niet in het minst van zijn gezondheid terwijl hij vecht tegen COVID-19. Hij is momenteel opgenomen in het ziekenhuis van Nanavati.

Team International Business Times condoleert de dood van Amar Singh, moge God zijn familie, naasten en geliefden kracht geven om het verlies van de overleden ziel te dragen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *