Weekend pc-speldeals: verzamel stadsbouwers en managementspecials

Weekend pc-speldeals is waar de heetste gaming deals van over het hele internet elke week op één plek worden verzameld voor jouw consumptie. Dus leun achterover, ontspan en houd je portemonnee vast.

Net zoals de eerste vrijdag van de maand verstrijkt, heeft Humble er weer een geïntroduceerd Keuze selectie, met 12 games waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van het abonnementsniveau waarvoor je kiest.

Hier zijn de keuzes die beschikbaar zijn voor de maand november:

Als u drie games uit de selectie selecteert, krijgt u $ 14,99 terug, terwijl negen games $ 19,99 kosten. Ondertussen kan iedereen met een actief Humble Monthly classic-abonnement in plaats daarvan 10 games pakken voor $ 12,99. Deze selectie games is tot 4 december beschikbaar op Humble.

Dat is niet alles voor bundels, want Fanatical bracht zijn nieuwe uit Killer-bundel 14 deze week, die je negen spellen biedt voor $ 4,99. De titels bevatten de recente Peaky Blinders Mastermind, Close to the Sun, Project Cars GOTY-editie, en RollerCoaster Tycoon: Deluxe, onder andere. Er is ook een nieuwe bouw je eigen bundel in de winkel, dat games zoals DiRT 4, Voorouders Legacy, en SpeedRunners, met prijzen van $ 1 voor één game, $ 2,99 voor vijf en $ 4,99 voor 10.

Je merkt misschien dat de Epic Games Store-weggeefactie van deze week niet is wat vorige week was beloofd, dat komt omdat Wargame: Red Dragon’s aankomst werd op het laatste moment uitgesteld. Kerkers 3 is nu geland als de vervangende weggeefactie, in de plaats van Blair Witch en Ghostbusters van vorige week.

Kerkers 3 komt aan als een strategie en managementervaring waarin je de rol van een kwaadaardige veroveraar aanneemt. Er zijn ondergrondse holen om te bouwen en monsters om te rekruteren, terwijl ze zich verdedigen tegen invallen en leidende veroveringen in de bovenwereld.

READ  Cyberpunk 2077 "neemt geen 200 GB in beslag na installatie"

U kunt een kopie van Kerkers 3 gratis tot en met 12 november, en als de plannen niet veranderen, start Epic een weggeefactie voor De Textorcist De volgende.

Ondertussen in de Humble Store, de 2D side-scrolling beheertitel Kingdom Classic wordt momenteel ook weggegeven. Dit was in het verleden een onderdeel van een Epic-weggeefactie, maar voor het geval je het hebt gemist, is dit nog een kans om het aan je bibliotheek toe te voegen, dit keer op Steam.

Gratis evenementen

In het gedeelte met gratis evenementen kun je dit weekend twee games gratis uitproberen.

De eerste is ARK: Survival Evolved, de populaire multiplayer survival-titel met dinosaurussen van Studio Wildcard. Het basisspel is gratis te spelen tot maandag 9 november. Ook gratis voor het weekend is Brandende zeilen, een Battle Royale-titel met piratenthema die zowel first-person- als shipgevechten omvat. Deze gratis sessie eindigt op zondag 8 november.

Grote deals

De Halloween-uitverkoop ligt nu achter ons en tot de herfstuitverkoop binnenstroomt, zal er wat downtime zijn voor enorme verkopen. Toch is dit een goed weekend voor fans van stedenbouw- en managementsimulaties, en Fanatical gaat groot voor zijn 25-jarig jubileum. Bekijk hieronder onze lijst met grote deals:

DRM-vrije goedheid

Zoals meestal het geval is, zijn er dit weekend ook tal van DRM-vrije games die uitverkocht zijn.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen voor sommige deals kunnen variëren, afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt.


En dat is het voor onze keuze uit de pc-game deals van dit weekend, en hopelijk hebben sommigen van jullie genoeg zelfbeheersing om niet nog meer games toe te voegen aan je groeiende achterstand. Natuurlijk staan ​​er enorm veel meer deals klaar op internet als je er hard genoeg doorheen kamt, dus houd daar je ogen voor open en heb een geweldig weekend.

READ  De ontwikkelaars van Nioh 2 werken "actief aan meerdere updates" om Steam-problemen op te lossen

Written By
More from Max Mcgee

Total War: Warhammer 3 Je ontvangt nog een ‘Early Adopt’-beloning

We stellen ons voor dat je helemaal opgewonden bent door het feit...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *