Potion Craft, de verrassingshit van Steam-festivals, gaat deze maand van start

Steam Game Festivals – of Steam Next Fest, zoals de evenementenreeks nu wordt genoemd – zijn een uitstekende manier gebleken om een ​​verscheidenheid aan aankomende pc-games te ervaren. Potion Craft: Alchemy Simulator was een van de hoogtepunten, en na een uitgebreide ronde van community play-tests, is het eindelijk gepland om later deze maand uit te brengen.

Potion Craft komt op 21 september uit op Steam Early Access. Er is nog geen woord over prijzen, maar deze Early Access-versie zal goedkoper zijn dan de Ultimate Edition. De ontwikkelaars zijn van plan om in de loop van de tijd nieuwe toverdrankeffecten, recepten en ingrediënten te introduceren, evenals uitbreidingen voor het beheren van je winkel en het onderhouden van je tuin.

Als je nog niet hebt gespeeld experimenteel, je groepeert de ingrediënten van je drankje en volgt hun sporen op de kaart – als je een van de ingrediënten in een zigzagpatroon vermaalt, ga je naar rechts, waar de andere je een lange lus naar de top kan geven. Het is een enigszins abstracte uitleg, maar is in de praktijk logisch en geeft je een leuke manier om nieuwe effecten te ontdekken terwijl je blunders die drankjes vernietigt, vermijdt.

Bekijk het uitgebreide overzicht in onderstaande trailer.

Voor meer geweldige indiegames kun je deze link volgen.

{“plan”: {“page: {“content”: {“title: “Potion Craft-lancering, verrassend resultaat van Steam-festivals, deze maand”, “type”: “news”, “category”: “potion-craft” “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” tinyBuild “,” genre “:” Simulation “,” title “:” Potion Craft: Alchemist Simulator “,” Species “:[“Simulation”]}}}}

READ  Bungie kondigt de datum aan voor de volgende overval en het vertrek van Deej

Written By
More from Max Mcgee

Het Saravana Bhavan-restaurant in Delhi serveert dode hagedis met sambar, zaak ingediend

Dode hagedis gevonden in voedsel in een restaurant in Delhi Een restaurant...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *