Weekendspeldeals op pc: Adventure Packs, een weggevertje voor klassiekers en meer

Weekendaanbiedingen voor pc-games Hier worden de beste game-aanbiedingen van internet elke week op één plek gebundeld voor uw consumptie. Dus leun achterover, ontspan en pak je portemonnee.

Humble is deze week terug met een nieuwe bundel, waarin games van de uitgeverij van Focus Entertainment worden samengebracht.

Mythen en visies-pakket komt met Technomancer in coupure van $1, gevolgd door giek 2 En de moderner voor $ 9. Door naar het volgende niveau te gaan, wordt de gemiddelde pakketprijs, die momenteel $ 9,20 is, teruggebracht en toegevoegd aan het eerste niveau. sprong Daarnaast Vlam gebonden.

Het laatste niveau van de bundel kost $ 12 en voegt nog twee games toe Vampier En de Hood: Outlaws en Legends. Dit pakket heeft nog ongeveer twee weken op de vervalteller voordat het verdwijnt.

Tegelijkertijd bracht Humble meer Gezinsvriendelijk pakket Van Outright Games met titels als Mijn vriend Peppa Pig En de Ben 10: Reis van de Kracht erg. Er is ook verpakt LEGO SPELPAKKET Humble kwam vorige week uit en bood negen spellen aan voor $ 10.

Wonder Boy The Dragon & 039s Trap met Epic Games Store-logo

Epic Games Store deze week bracht een nieuwe editie Van een klassiek platform als zijn nieuwste gratis spel, blijft het dit derde jaar Freebie draaien.

Wonder Boy: De Drakenval Wat je deze keer gratis kunt claimen, is een remake van de film Wonder Boy III uit 1989. Hoewel de originele gameplay en niveausontwerpen intact zijn gebleven, heeft de ontwikkelaar handgetekende kunst, nieuwe animaties en een orkestrale soundtrack toegevoegd.

Je kunt grijpen Wonder Boy: De Drakenval Tot donderdag 21 juli. Wat betreft wat komen gaat, Epic zal geschenken gaan geven aan Tannenberg En de Titanen shoppen op dezelfde datum.

READ  Alinity reageert op bubbelstromen en spiertrekkingen

goede deals

Nu de grote uitverkoop ten einde loopt, starten veel winkels nu hun eigen zomeracties. Dit zijn de hoogtepunten van deze aanbiedingen en meer in onze lijst met geweldige deals:

DRM-vrije kwaliteit

De DRM-vrije deals van dit weekend van de GOG Store bevatten alles, van populaire klassiekers tot games die je je vriend wilt laten spelen. Hier zijn enkele van de hoogtepunten:

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen voor sommige deals kunnen variëren, afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt


En dat is alles wat we dit weekend voor pc-gamedeals hebben, en we hopen dat sommigen van jullie genoeg terughoudendheid hebben om de bank niet te breken en nieuwe games toe te voegen aan onze steeds groter wordende achterstand. Natuurlijk staan ​​er nog een groot aantal andere deals klaar als je de interwebs maar hard genoeg doorkamt, dus houd je ogen daarvoor open en een fijn weekend.

Neowin kan een kleine commissie verdienen op in aanmerking komende aankopen.

Written By
More from Lesley Curry
‘Een spel is ook cultuur’ – de frustratie van een vergeten sector
De Nederlandse spelen Pijnboom, Bezorg ons de maan in We waren hier...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *